Ano, svět se stal nebezpečným. Ale kvůli kyjevskému převratu!

Je velmi nutné pořád připomínat hlavní důvody, které dnešní "válečné" přípravy a "mobilizační" evropské nadšení způsobily. Je to velmi důležité, protože až se Vám někdy objeví za humny tank s hvězdou, abyste věděli, PROČ!!

V zájmu blahobytu a šťastné budoucnosti všech obyvatel je nutné členství Ukrajiny v "systému" EU a NATO.

Aby mohli obyvatelé Ukrajiny požívat všech vymožeností eurosocialismu chráněném obranným paktem Severoatlantické aliance, bylo nutné dostat v Kyjevě k moci silně nacionalistické a neofašistické skupiny, svrhnout demokraticky zvoleného prezidenta, fyzicky zlikvidovat a zakázat parlamentní opozici, zmobilizovat do občanské války většinu mladé mužské populace západní Ukrajiny a následně těmi zfanatizovanými a po léta cvičenými bojůvkami, jejichž vzory jsou nacistická válečná tělesa, vystřílet tisíce východoukrajinských civilistů.

Ale nejen vystřílet. Některé bylo potřeba pro vyvolání strachu upálit, rozčtvrtit či jinak před smrtí zohavit a zmučit. A především nebrat ohled na děti. Ty by si mohly nosit v sobě nenávist po celý život....

Takže když se i po svržení prezidenta Janukovyče dostala k moci junta ultrapravicových radikálů, západní svět Ukrajině tleskal.

Tenkrát ještě nikoho z novinářů ani nenapadlo tvrdit, že za vše může fašistické Rusko. Tato mediální prostituce začala hystericky nabývat vrchu až po velmi problematických prezidentských volbách na Ukrajině.

Je potřeba připomenout, že 20% celkového počtu "Ukrajinců" se voleb nezúčastnilo. Ne proto, že by jim to nějací separatisté nedovolili. To jsou jen lži.

Tito lidé si totiž pár dní před volbami prezidenta v referendech rozhodli o úplně opačném směřování své budoucnosti.

A za to je do dnešních dnů Kyjev vraždil a decimoval. Z toho důvodu je dnes oblast jihovýchodní Ukrajiny totálně zničená.

S válečníky z dnešního summitu ve Walesu tedy je možné souhlasit pouze v tom, že se svět stal nebezpečným.

Mají pravdu. Nebezpečný je kvůli rozvrácené Lybii. Kvůli válkou zničené Sýrii. Kvůli fanatikům z ISILu nebo Talibanu.

A kvůli kyjevskému neonacismu.

A především kvůli západní zadluženosti.

Podle současné politiky Západu je totiž lepší, aby za západní blahobyt na dluh trpěli nejlépe ti ostatní.

Nejlépe ti, kteří nám půjčují.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Fojtík | čtvrtek 4.9.2014 13:09 | karma článku: 36,21 | přečteno: 1715x