Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Bruselu probíhá mimořádný summit EU, tedy setkání hlav států EU.

Podle toho, co se zatím ozývá z tohoto summitu, mi připadá, že jde o 28-hlavého naprosto bezradného zmateného draka, kde každá hlava říká něco trochu jiného, jedna přes druhou.

No a na tento zoufalý spolek vydrzle pokřikuje oligarcha Porošenko, aby mu EU navalila zbraně a pokud možno zcela odřízla satanské Rusko od okolního světa.

Summit se zatím zmohl jen na to, že dává Putinovi týden na to, aby opustil Ukrajinu (teda pokud tam je), jinak fakt uvidí, protože EU mu například zakáže dovážet do EU kaviár a kabelky ze sibiřských krokodýlů nebo z čeho .....ježiši.

I kdyby vojáci řádné ruské armády teď na Ukrajině opravdu byli, tak jim ten týden bude bohatě stačit na to, aby se poslušně vrátili do Ruska, protože povstalci za tu dobu už obsadí velkou část území Novoruska.

Já jenom nechápu, proč alespoň jedna z těch dutých hlav nezváží jediný rozumný návrh, který vyslovil Putin, a sice aby Porošenko začal jednat s představiteli separatistů, tedy aby jednal o Ukrajině na Ukrajině.

3 3
možnosti
Foto

Porošenko chce po EU zbraně? Zvláštní, vždyť na Ukrajině se jich prý vyrábí dost, aspoň o tom psal pan Dolanský.

0 2
možnosti

A tady je rozhovor Putina s ruskými novináři po ukončení schůzky v Minsku. O tomto rozhovoru se naše mainstreamová media nezmínila a přitom je tam hodně zajímavých informací:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Putin-S-Porosenkem-jsme-mluvili-o-nutnosti-rychleho-ukonceni-krveproliti-a-prejiti-k-politickemu-urovnani-332518

3 3
možnosti
Foto

Obdivuji Vaši informovanost. Pár minut na blogu, a člověk se dozví více, než kdyby hodiny seděl u "české" televize.

1 2
možnosti

Pokud jste ještě nenarazili na tento blog českého blogera, který byl nedávno osobně na Ukrajině, pak doporučuju si to přečíst.

Popisuje jen osobní zážitky, čte se to jako když krájí máslo:

http://marekhavlicek.blogspot.cz/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html

2 2
možnosti

Omlouvám se, že jsem to odeslala 2x.

0 0
možnosti

Pokud jste ještě nenarazili na tento blog českého blogera, který byl nedávno osobně na Ukrajině, pak doporučuju si to přečíst. Popisuje jen osobní zážitky, čte se to jako když krájí máslo:

http://marekhavlicek.blogspot.cz/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html

1 2
možnosti

Pane Fojtíku, do dnešního dne jsem Vaše články v blogu četl, v drtivé většině s nimi nesouhlasil, ale přece jenom přemýšlel o tom, jestli se nemýlím já a pravdu nemáte Vy.

Dnes je naprosto jasné, že po Krymu přichází další fáze OKUPACE CIZÍHO STÁTU RUSKEM, kterou už nejde obhajovat řečičkami o něčí "ochraně", případně se vymlouvat na to, že výsadkáři "zabloudili". K dispozici je x důkazů. Jmenovat je nebudu, protože je ve své zaslepenosti je stejně budete ignorovat, ale dopřejme si aspoň ten, že to potvrdila sama Putinova poradkyně pro lidská práva. Přiznejte si konečně, že to Vaše milované Rusko je AGRESOR a přestaňte shánět zoufalé protiargumenty, jak to tatíček Putin myslí dobře. Už je to opravdu trapné.

2 1
možnosti

P29a64v37e63l 33K61u90l53a

30. 8. 2014 18:51

A to má být argument ?8-o;-D

7 0
možnosti

Panu Fojtíkovi už se hodí všechno. :-)

7 1
možnosti

Aha, takže když něco řekne Zeman, tak finito. Konec rozumování a hysterie. Panebože, pane blogere, vzpamatujte se ! ;-D

3 1
možnosti

A kvůlivá větší důvěryhodnosti mu i ucho tupým nožíkem pižlali.

2 1
možnosti

...njn..kromě vás si tady není jistý prakticky (skoro) nikdo....:-(

4 0
možnosti

Je zcela zřejmé, že lživá propaganda, řízená z diverzních centrál USA, na určitou část zmanipulovatelných lidiček zabrala. To, že takto souhlasí s kroky škůdců, co chtěli beztrestně vyvražďovat vlastní občany na východní Ukrajině, má několik hlubších příčin. Ta nejmarkantnější je ta, že statisíce zadlužených jedinců, topících se v dluzích a jsou jim prováděny exekuce, by velice přivítala takový koflikt, že v chaozu a zmatku by jejich dluhy zanikly. Těm by se válka, k níž směřujeme, převelice hodila. Bez války totiž nemají budoucnost. Tak jako tak by museli v mírových podmínkách splácet celoživotně dluhy.  Riziko války pro ně představuje naději. S válkou se jejich duhy vypaří. Dále jsou to lidé nemocní a staří, kteří živoří z nízkých důchodů a podpor. K nim se připojují lidé frustrovaní a ti, kterým se přiléhavou zkratkou říká náckové. Nemuseli by kvůli své aresivní povaze bourat fotbalové stadiony a mohli by se beztrestně vyřádit na civilním obyvatelstvu pod pohrůžkou, že to jsou agenti Ruska. Mohli by tak zcela beztrestně zabíjet své spoluobčany. Nasilí je třeba zabránit ještě předtím, než se rozleze do ulic. Je třeba provádět osvětovou kampaň, řešit s frustrovanými lidmi jejich dluhy a jejich splátky a důsledně trestat za pomoci policie všechny, kdo se uchylují k projevům rasismu a násilí s nimi spojeného. Tato pátá kolona frustrátů se stane v případě dalšího eskalování napětí, nebezpečnou. Těm lidem (zdánlivě) o nic nejde. Když situace začne být nejistá, co se týče zajištění bezpečnosti, budou jako první čistit republiku od tzv. rusofilů. Podtextem tohoto jednání bude však zbavení se dluhů. Němci se, jako dlužníci Židům, válkou a vyhlazováním, svých věřitelů zbavili. Kdo z Němců přežil válku, byl oddlužený. Pogromy na Židy byly i v carském Rusku. Vždy, když jim panstvo dlužilo větší částky, tak věřitele vyhubilo. Tento scénář může stejně fungovat i v současnosti. Buďme si vědomi nebezpečí, jež z toho plyne. Zesilme kampaň! VEŘEJNOST PROTI NÁSILÍ.

5 11
možnosti

D48a98v59i58d 62V61l27k

30. 8. 2014 16:33

Kristepane co to hulíte?

8 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x