Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D90a98v30i63d 81V22l61k

30. 8. 2014 16:16

Matlete všechno dohromady.Hodnota toho článku je nakonec nulová. Jsou to bláboly jen aby jste u svých věrných nachytal karmu.Je to k ničemu pane!!

7 5
možnosti
JR

J82a41r80a 77R59a16n92k

30. 8. 2014 18:07

Tu karmu uz ted dostava z litosti, kdyz je nemy.....navic oni uz ty zvaci dopisy odeslali, takze se ted nemuzou blamovat;-)

2 4
možnosti
JP

J42i81r19i 80P22e78t75l40a64n

30. 8. 2014 16:02

To je blabol perad dokolaRv

6 4
možnosti
TP

Samozřejmě! Zmean si totiž není ani jistý, jestli dojde k nejbliššímu popelníčku

5 9
možnosti
PR

Sice to neni obcanska valka ale vrazdi tam Putinovo oznacena i neoznavena soldateska ale kvituju ze lzi uz nejsou absurdni a ze ubylo hulvatstvi a sprostoty.je videt ze varovani prospelo.

7 10
možnosti
Foto

R^ Jen pište, pane Fojtíku. Máte slušnou čtenost i karmu, máte proč psát a máte o čem psát, My, co nepíšeme, máme aspoň o čem přemýšlet. Hezké sobotní pozdní odpoledne

17 12
možnosti
JH

J98a47n 73H32l45e47d74í17k

30. 8. 2014 15:46

pravda je taková, že na straně Rusů a velkého Sovětského Svazu Socialistických Republik bojují pokrokoví soudruzi z celého světa, na národnosti přece nezáleží, hlavní je, že bojovníky žene a posiluje jedna Leninova myšlenka o vítězství pracujícího lidu na celém světě,- přece není možné, aby někde, to jest i u nás lidé jásali, že mají  socialist. blahobyt a jinde mřeli hrůzou, hladem, ebolou-- to jest vlivem produktů amerického imperialismu. Náš malý--velký Putin představuje novou, vítěznou, spravedlivou budoucnost jak nás, tak cigánů, černochů ba i muslímů. !!!Za komunistické zbratření!!! všech ras a pohlaví.

3 8
možnosti
PB

.... nóóó, tak s Vama to cloumá fest;-D ! ... kombinace "hrůzy, hladu a eboly" ?!?

6 1
možnosti
Foto

Spojenectví a spolupráce se socialistickými zeměmi, a především se Sovětským svazem poskytují našemu lidu nejen jistotu před hrozbou agrese a vydírání ze strany imperialismu.

4 5
možnosti
Foto

Než budete mínusovat, přečtěte si Jana Přibyla výše. Já jsem sem jen napastoval předem kousek z „Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po XIII. sjezduKSČ“ v očekávání příštího. Srovnejte rétoriku obého. ;-D

5 1
možnosti
JF

J48a35n 79F88r57o55l42í59k

30. 8. 2014 15:35

To my víme pane Fojtík, že všichni ruští vojáci jsou na dovolené, kam si samozřejmě berou i tanky. Už jste docela trapnej. Nechcete psát o něčem jiném, třeba o tom čemu doopravdy rozumíte? Jestli tedy takové téma existuje.

14 6
možnosti

Ach jo. Stejně jako Schwarzenberg a Gabal včera v Událostech, komentářích. Holt jenom slepec nevidí, že Barroso a EU měla v moci občanské válce na Ukrajině předejít. Stačilo podmínit onu asociační dohodu řešením mírovými prostředky vnitřní situace Ukrajiny - třeba za účasti i EU, Ruska či USA. Ale ne, to nešlo, protože totéž stejně jako federalizaci Ukrajiny navrhoval démon a imperialista Putin. On tu federalizaci  a stejný summit o tom navrhoval i nějaký Zbygniew Brzezinski - pro pana Frolíka a další nedovtipné bývalý ministr zahraničí USA.

Že na Ukrajině EU a USA podělali co mohli si štěbetají už i vrabci na střeše.

A pánové Frolíci zřejmě chtějí být v NATO spolu s Jacenjuky a Poroščenky. Cvoky, kteří mydlí vlastní občany, vyhrožují zavřením tranzitu plynu do té EU, která jim leze jen do zadku kvůli "imperiálnímu" Putinovi, oligarchy stejného ražení jako byl Janukovič. Jo, když někdo zastydne v nějaké nenávisti vůči někomu nebo vůči něčemu, stává se jen nerealistickým fanatikem a zajatcem svých vlastních paranoidních představ. A je holt pro něj strašně důležité plkat dnes o tom, zda tam na Ukrajině Rusové jsou či nejsou a dělat jakoby se stejné věci zejména USA kdykoliv a kdekoliv, kde to uznaly USA za vhodné, nikdy nikde nedopustily. A hádají se společně se Schwarzenbergy a Gabaly jak malí kluci o to, zda to je či není akt agrese. No koneckonců je alespoň vidět, jak tu EU, USA či Schwarzenbergy a Gabaly zajímá nějaký ten běžný Ukrajinec lhostejno zda ruské či ukrajinské národnosti. A totéž platí pro pány Frolíky, že.

9 7
možnosti
JL

Konec rozumování a hysterie! Tak proč se tím neřídíte? Říkat jiným, co mají dělat a sám dělat to, co zakazujete mi nepřijde příliš seriózní.

8 5
možnosti
LJ

To bych nazval pokrytectvim

1 0
možnosti