Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Veroniko, přeji v novém roce jen vše dobré a hezké;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, děkuji za přání, a i Vám ať se daří, na blogu i v životě. V

0 0
možnosti
JV

Jako obvykle, moc pěkné. Jen mě zarazil ten trojrožec na druhé fotce, to je jednorožec křížený s kozou?:-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, to jsem ráda. Ono to na trojrožce jenom vypadá, ale je to ovečka Jákobova, která má čtyři rohy, jenom mi prostě stála v záběru tak, že jsou vidět jenom tři. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Příště ještě jděte za kostelem dolů, je tam staré koupaliště, pak mostek, můj rodný dům ... a nahoru Farákem. Když tam budete ráno, budete mít slunce za zády a městečko před sebou. V Henderkirche ( zámecký kostel) je hrobka Mauschwitzů a na hřbitově i jeho německá část.

0 0
možnosti
LC

Ano, ten ranní výhled mám pokaždé, když z Rokytnice odcházím "východním směrem", zpravidla za úsvitu. Naposledy 2.12., příště někdy v březnu. Vzpomenu si na vás při průchodu kolem vašeho domu. Je to 116 nebo 142?

0 0
možnosti
Foto

Veroniko:)R^ Východní Čechy - a právě tato oblast, je pro mne těžká srdeční záležitost. To tedy především já - a nebudu sama, Vám chci poděkovat. Já urçitě za tu spojnici, kterou já vzdálená, díky Vám pořád tak autenticky mám. Za Vaše blogy, které jsou výpovědí o Vaší lásce ke kraji ...tomuhle fakt rozumím, za tu opravdovost vztahu a snahu ukázat kraj Orlických hor jako neskutečný fenomén Česka. Za to moc děkuji. Za tento Váš krásný poctivý fotoseriál.

Veroniko, ať se máte v novém roce dobře a hlavně ve štěstí a ve zdraví.:) :-)V

0 0
možnosti
Foto

Radko, mnohokrát děkuji za ten krásný komentář. :-) Snažím se ukázat ostatním, jak nádherné a podle mě stále ještě neprávem opomíjené Orlické hory jsou. Moc mě těší, že Vám jsou mé články pojítkem s krajem, který máte ráda.

Mějte se v příštím roce také moc hezky a doufám, že se tu potkáme u dalších mých snímků. Pokud jste na Facebooku, mám tam své stránky s fotografiemi Orlických hor (Orlické hory ve fotografiích). ;-)V

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 13,42
  • Průměrná čtenost 311x
Jsem katolička, obrovská patriotka Orlických hor, kde žiji od svého narození a na něž nedám v žádném případě dopustit, sběratelka a fanynka plyšových medvídků, nadšená amatérská fotografka. Založením optimistka, ale někdy raději dávám přednost realismu. Mám ráda smích a humor, pokud ovšem nikomu neškodí. Užívám si života plnými doušky, ale tak, jak mně to vyhovuje, tzn., abych neomezovala nikoho dalšího.