Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Krása , kostel, stavení i potůček .... R^ ;-)

0 0
možnosti

Krásné místo, kam jsem ve školních letech jezdíval s rodiči. Bydlelo tam hodně rodáků z Řecka. Bezvadní lidé, na které dodnes vzpomínám. A taky na gramofon v místě našeho ubytování, kde byly desky s písničkami V & W.

0 0
možnosti
Foto

Zádumčivé údolí. Byl jsem tam několikrát. Na hřbitově jsou pohřbeny desítky Neugebauerů. Moji předkové ale přišli do Orl. h. z Javorníku. Škoda, že nemůžete přespat a nafotit to při nízkém světle. Čím fotíte?

0 0
možnosti
Foto

Ano, bylo to moc fajn a měly jsme s maminkou naplánovaný krásný program, který ten můj úraz zhatil. :-/ Byla jsem ráda, že jsem došla dva kilometry k autobusu a další dva do penzionu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 13,87
  • Průměrná čtenost 312x
Jsem katolička, obrovská patriotka Orlických hor, kde žiji od svého narození a na něž nedám v žádném případě dopustit, sběratelka a fanynka plyšových medvídků, nadšená amatérská fotografka. Založením optimistka, ale někdy raději dávám přednost realismu. Mám ráda smích a humor, pokud ovšem nikomu neškodí. Užívám si života plnými doušky, ale tak, jak mně to vyhovuje, tzn., abych neomezovala nikoho dalšího.