Strom splněných přání pro Dětskou ozdravovnu Království

Již druhým rokem předávaly, tentokrát 14. prosince Dobrotety Královéhradeckého kraje dárky pro děti z Dětské ozdravovny Království.

Vše se uskutečnilo ve spolupráci s firmou Avon Česká republika a za velké podpory zábavního parku Toboga Tongo Hradec.

Dobrotety si s Avonem připravily pro děti vánoční dílničky a zábavnou soutěž. V těchto dílničkách si mohly děti namalovat na dřevěný vzorek stromečku, sněhové vločky či ozdobné kouličky své motivy a vzít si je domů na ozdobu. Zájem byl také o vyškrabávání vánočních motivů na hvězdičkách, stromečcích a sněhulácích. Úsměvy na tvářích dětí přineslo také tvoření vánočních přání pomocí razítek, nebo vymalování si svého polštářku dle vzoru, například kočky, pejska, anděla a zimního kostela. Velká fronta se také tvořila, když šlo o malování na obličej. Tyto dílničky si připravily a dětem se věnovali Michaela Štěpánková a Olina Pešavová, které také přispěly dary do vánoční soutěže.

O dárky pro děti z Dětské ozdravovny Království se postarali: Emado Hradec Králové, s.r.o. (firma se širokým výběrem školních potřeb), Zuriel, s.r.o. (hračkářství v Hradci Králové), Toboga Tongo, dále pak Zuzana Límová za Safari Baby Club (soukromá mateřská školka z Hradce Králové) a Tereza Mášová Netuková, která spolupracuje s místní farou na projektu Krabice od bot.

Dárky předaly Dobrotety Královéhradeckého kraje zástupcům ozdravovny a dětem, předání se zúčastnila ředitelka Dětské ozdravovny Království Helena Rážová a vedoucí vychovatelka Zdena Rückerová.

Velké poděkování patří zábavnímu parku Toboga Tongo, který zajistil nejen potřebný prostor k realizaci akce, ale také pěkný vánoční stromeček. Na akci se vybíral dobrovolný příspěvek, krásný výtěžek 3000 korun českých, bude použit na nákup potřeb pro děti v nouzi.

Fotogalerie: https://fletch.rajce.idnes.cz/Strom_splnenych_prani_pro_Detskou_ozdravovnu_Kralovstvi/

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Fletcher | čtvrtek 19.12.2019 9:42 | karma článku: 9,03 | přečteno: 8068x