Rodinný zábavní park Toboga Tongo slavil 8. narozeniny

Akce k 8. narozeninám se uskutečnila v neděli 15.12. Pro děti byl otevřen park nejen v běžném provozu, ale také si na tento den zaměstnanci parku pro ně připravili mnoho další zábavy.

Od 11 hodin do 17 hodin bavil děti svými opakovanými vstupy klaun Buppa, který předváděl různé kousky, jako například žonglování, jízdu na jednokole a také mnoho dětí obdaroval nafukovacími balónky ze kterých na jejich přání vytvářel například pejska, květinu, meče, helmy a mnohé další věci. Zajímavou možností v tento den bylo vyzkoušení si zdarma po dobu deseti minut virtuální reality, děti měly zájem hlavně o hry, nebo o podmořský svět či poznávání celého světa.

Při vstupu do parku bylo možné si zakoupit lístek do tomboly, která se losovala v 16 hodin, a nutno dodat, že každé dítko si odneslo nějakou cenu. Celá oslava vyvrcholila rozdávání narozeninového medovníku pro všechny malé návštěvníky parku, a to přímo z rukou opičáka Bonga, maskota parku.

A jak nám k celé akci dodala majitelka Pavlína Stuchlíková a zaměstnanci parku: „Už teď se těšíme až budeme slavit 9. výročí parku a opět připravíme pro děti zábavný program, který na jejich tvářích vykouzlí úsměv“.

Fotogalerie: https://fletch.rajce.idnes.cz/Oslava_8._narozenin_Toboga_Tongo_Hradec/

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Fletcher | čtvrtek 19.12.2019 18:34 | karma článku: 10,06 | přečteno: 4129x