Přinášíme rozhovor s útočníkem FC Hradec Králové Filipem Firbachrem

S Filipem Firbachrem jsme se ohlédli za polovinou Fortuna: Národní ligy sezóny 2019/2020, také za jeho devíti zápasy za FC Hradec Králové a jednom vstřeleném gólu. Sedmnáctiletý sympatický mladík se nám velmi ochotně věnoval. 

Filipe jak hodnotíte po patnácti zápasech výkon vašeho týmu a momentální umístění Votroků na 5. místě ve Fortuna : Národní lize?

Mám z toho takové smíšené pocity. Některé zápasy se nám povedli více, jiné zase méně. 5.místo je asi odpovídající. Čeká nás ještě zápas na Dukle a to 23. listopadu, který se budeme snažit zvládnout.

Který zápas vnímáte prozatím jako nejnáročnější a proč?

Nejnáročnějším zápasem bylo asi derby s Pardubicemi, které jsme 1:0 vyhráli. Pardubice hráli velmi dobře a my museli na hřišti nechat všechno, abychom ten výsledek udrželi.

Který zápas vám dlouho zůstane v paměti a  z jakého důvodu prosím?

Mně osobně zůstane v paměti zápas ve Vlašimi, do kterého jsem nastupoval jako střídající hráč a po krásné přihrávce Michala Leibla jsem vstřelil svůj první druholigový gól.

Jak vy sám vnímáte svůj fotbalový výkon pro tým?

Když jsem na hřišti, snažím se vždy podat nejlepší výkon a co nejvíce pomoct spoluhráčům.

Jaké jsou vaše ambice na druhou polovinu soutěže?

Chceme se pohybovat v horních patrech tabulky a poprat se o baráž. Také chceme na Malšák přivést, i přes stav stadionu, co nejvíce fanoušků. Dovolte, abych využil této příležitosti a poděkoval jsem všem co mi věří a podporují. Udělám vše pro to, abych se na hřiště dostal víc než na podzim.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Fletcher | středa 13.11.2019 13:01 | karma článku: 12,09 | přečteno: 5193x