Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Zachrání nás korespondenční volba?" A tojako koho? Že by ,,čecháčka", co si zrovna vyrazil turisticky do světa

10 0
možnosti

Ti čecháčci spíše dřepí doma na zadečku a vedou svoje moudra na sociálních sítích.

1 14
možnosti
Foto

Ano. Jste tím znám

12 1
možnosti

Ták určitě, seniore 24/7 na iheute

0 7
možnosti
Foto

Od permanent. takydiškutéra to opravdu sedí

9 0
možnosti
Foto

Jako třeba já, pane Kněžínku Radku, že? Ovšem s tím rozdílem, že já na žádné sociální síti nejsem a přitom mě hrozně štve, že v ČR nelze volit jinak, než přijít s přihlouplým papírkem do volební místnosti, či si jako "nechodící" nechat pozvat volební orgán s přenosnou volební urnou. Volit korespondenčně, natož pak elektronicky v ČR nelze, protože všichni "ufňukanci" včetně paní Jermanové se klepou strachy, že takto nemůže být volba tajná a dotyčný volič nemůže jít za plentu machlovat s lístky. Od roku 2016 nevolím a pokud to půjde někdy elektronicky (pokud se toho dožiju?) budu volit znovu. Kolik tisíců hlasů spolu se mnou takto propadne? 10 tisíc, 30 a nebo 50 tisíc?

0 0
možnosti

Milej zlatej, i kdyby propadlo 50% všech možných volebních hlasů, tak je to JEDNO!!! Protože vy jste volit MOHL, jenže jste línej zvednout zadel a dojít těch pár kroků do volební místnosti.

0 1
možnosti
Foto

I kdybych tu zadel zvedl milá Zlatá Píchová Jarmilo diskutující a ohromné hlouposti zde píšící, tak já nikam nedojdu, páč jsem od letošního března nechodící a není to o lenosti. Až se bude volit parlament EU, a pokud podle mého TP vůbec bude možné někoho v mém obvodu volit, budu si muset povolat tu úřední sestavu s přenosnou volební urnou. Kdyby v ČR byly volby elektronické, bylo by všechno pohodlnější. A nejen pro mě, protože takových, jako jsem já jsou desetitisíce a netvrďte mi tady, že 50 tisíc propadlých hlasů nemůže výsledek voleb ovlivnit.

0 0
možnosti