JN

Já na rozdíl od některých níže v diskusi tipovat nebudu, pouze si sem dovolím zkopírovat kousek textu z dnešního článku na iDnes Premium:

"Všichni poslanci sice dnes tvrdí, že jsou překvapeni, že se něco takového v dolní komoře odehrálo, ale podle zjištění MF DNES ochranka s kokainem spojovala hned na začátku vysokého „úředníka“ – ředitele kanceláře předsedkyně (Markéty Pekarové Adamové) Petra Pelce a další dva – neztotožněné – muže."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kauza-kokain-vlada-snemovna-pekarova-adamova-politika.A240531_192520_domaci_krd?zdroj=sph_hp

Jinak souhlasím s panem Flaškou, že taškařice to ještě nepochybně bude.

VF

Také jsem zvědavý, kolik poslanců a ze kterých klubů, podstoupí test, nebo to po tomto rozhodnutí Pirátů vyšumí, protože by se mohlo ukázat, že přeborníkem ve šňupání je někdo úplně jiný. Ne nadarmo lidová moudrost říká: "Zloděj křičí: Chyťte zloděje!"

Taškařice je to dobrá.

Přeji prima den.

Vaše zlehčování dost kulhá a jaksi samo o sobě obhajuje neobhajitelné. Kamerové záznamy jsou podezřelé, stejně jako to, že to policie ne že neřešila, ale zatajila. O množství se můžeme pouze dohadovat a samo zjištění, že se něco takového najde na parlamentním WC je alarmující. Ostatně, po shlédnutí jednání PS o důchodech mám pocit, že Jurečka a spol na něčem fičí.

Foto

No a já mám ten samý pocit, když vidím a slyším Babiše s Okamurou. Tak tam asi fetuji všichni.

Foto

Od žvanírny k hašišboudě. Ale proč ne, že

Foto

Osobně sázím na pana Okamuru. 11 hodin permanentního řečnění bez mikce je prostě nadlidský výkon, který se vymyká jakémukoliv fysiologickému procesu. Pokud však jede jedinec na speedu, možné to je.

PB

Žádného poslance za ANO to být nemohlo, protože jejich jedinou drogou je boj za lepší život občanů.

Zde:

Reportér: "Pane Babiši, a jste si zcela jistý, že ten papírek tam nemohl odhodit některý z vašich poslanců?"

"Ne, protože my jsme přidali důchodcům."

Foto

J76a68n 64Š86i18k

1. 6. 2024 16:18

A o alkoholu, který je několikanásobně větším problémem než kokain a to i v parlamentu, se opět tiše mlčí. Oproti chlastu je šňupání naprosto marginální problém kdekoliv. V každém případě kokain dokáže prodloužit výdrž energie na vysoké vlně a kteří politici se tím chlubí je známo.

MK

Vy jste ho zkoušel, ze jste takový znalec?

JK

Pokud Babiš nikdy nešňupal, ale chová se tak, pak je na tom ještě hůř, než jsem si myslel.

JK

Rudolfe, tak čím to je ? Napadá mne pak jen hloupost, nebo snaha škodit za každou cenu.

Foto

Zkusme se na to podívat nezaujatě. Předně, drogy jsou svinstvo a na půdě Sněmovny už vůbec nemají co dělat.

Konzumace drog není trestná a dokonce není ani přestupkem. Je samozřejmě postižitelná tam, kde je to zapovězené, například na pracovišti nebo při řízení vozidla. Konzumace drog na pracovišti je hrubým porušením pracovní kázně a trestem by měla být výpověď na hodinu s paragrafem. Ve vztahu k zaměstnavateli platí podobná pravidla jako v trestním řízení, tj. na přestupek se vztahuje dvouletá promlčecí lhůta.

K inkriminovanému nálezu došlo před rokem a půl, a tedy by mohlo dojít k vyhazovu. Pokud by byl znám provinivší se. Ten znám není a podezření nestačí. Pokud by se jednalo o poslance, tak by jeho přestupek spadal pod poslaneckou imunitu a nemohl by být trestán jinak než finančním postihem. Pak by musel nastoupit vnitřní tlak z jeho domovské strany a od veřejnosti, který by viníka nutil k rezignaci.

Vzhledem k tomu, že jméno hříšníka není známo a samotné podezření nestačí, je tedy absolutní nesmysl žádat rezignaci šéfa Sněmovny nebo šéfa strany. Ti, kteří po tom volají, by si měli připomenout, že v nedávné době a jiném případu, kde dokonce došlo až na trestní soud a dosud není kauza uzavřená, křičeli cosi o presumpci neviny, a teď vytahují div ne šibenici.

Já bych byl pro, aby se povinně všichni poslanci nechali otestovat na drogy s tím, že výsledek bude zveřejněn. Možná by ti dnešní spravedliví byli překvapeni.

  • Počet článků 1323
  • Celková karma 30,82
  • Průměrná čtenost 3001x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.