Tak už je to tady – Babišův střet zájmů

Za bojem proti polskému masu stojí Babišův Agrofert. To tvrdí polský ministr zemědělství Krzysztof Ardanowski.

Kromě toho se s Poláky směšně vzájemně žalujeme v Bruselu, co kdo udělal, nebo neudělal, případně udělat měl, nebo neměl.

"Avšak tato země se dávno snaží zvětšit vlastní zemědělskou výrobu. Možná právě proto se nás snaží vytlačit z trhu,"“ nechal se dále slyšet Ardanowski.

Nebudu zde teď posuzovat kdo má či nemá pravdu. Ale jedno je jasné – pokud by v čele vlády nestál majitel největší zemědělské firmy v Česku, tak by nikdy takovéto obvinění nemohlo padnout. Nějaká hra se svěřeneckými fondy je naprosto směšná a ví to i polský ministr.

Kdo ví něco o Čapím hnízdě a kdy a jak to použije?

Proč nemůže kancléř Mynář dostat bezpečnostní prověrku? Zjevně má v životopise nějaký škraloup. Kdo to ví a kdy to použije, nebo už používá?

Určitě se již někdo zamýšlí nad tím, jak vybalit na ministryni průmyslu Novákovou, která vždy prosazovala EET v nejtvrdší variantě, že je majitelkou firmy, která patří k největším dodavatelům pokladních EET systémů u nás.

Kdopak se kdy podívá na ministra zemědělství Tomana a jeho zemědělský velkopodnik? To jistě není střet zájmů, tedy určitě ne podle českých měřítek.

Už se nám to vše prostě pomalu začíná vracet.

Autor: Tomáš Flaška | středa 6.3.2019 16:42 | karma článku: 41,14 | přečteno: 4860x