Tak nevím, co dělají ti Rusové ve sportu špatně?

Když se to provalilo s tím dopingem, je na to potřeba jít jinak. Prezident Putin národu konečně ukázal jak na to.

Byl jsem naprosto ohromen, když jsem shlédl video jak ruský prezident Putin trénuje s ruskou reprezentací v judu. Ve svých 66ti letech je to totální borec. Na videu mlátí o zem s jedním reprezentantem své země za druhým. Tak pokud ruská reprezentace skutečně vypadá tak, že s nimi cvičí i 66ti letý „mladík“, tak to asi teda opravdu moc dobrých sportovců nemají. Nebo je to jasné, příští reprezentační družstvo musí být sestaveno ze samých šedesátiletých borců. Ti jsou přeci nejlepší! Velký prezident konečně národu ukázal jasnozřivou cestu!

Teď vážně. Byl natočen propagační klip, který Putina ukazuje jako supermana, který má i na národní reprezentanty. Ten klip byl i odvysílán. Zřejmě za účelem ukázání jak je ruský prezident dokonalý. Každý trochu soudný člověk musí okamžitě vědět, že je to nesmysl.

Už fakt, že se vůbec takováto ptákovina odvysílá, svědčí něco buď o inteligenční úrovni ruského národa, nebo těch, kteří si myslí, že to lidi zbaští. Myslím, že i Rusové chápou, že prostě Putin nemůže být lepší než ti ostatní borci z videa. Je to jen pěstování kultu osobnosti. To známe již z dob Stalina, novodobě třeba z dynastie Kimů. Opravdu vybraná společnost.

Spíše stojí za zamyšlení, jestli se tomu lidé doma zasmějí, nebo to vezmou se smrtelnou vážností a obdivem. Z té druhé možnosti mrazí.

Autor: Tomáš Flaška | neděle 17.2.2019 5:21 | karma článku: 35,39 | přečteno: 2031x