SPD už dělá seznamy

Kdo jim nevoní, toho identifikují. Druhá fáze bude značení? Jistě si všichni pamatujeme na povinné nošení žlutých židovských hvězd. A třetí fáze? 

Je to nový prvek na naší scéně. Prohlašoval jsem a prohlašuji nadále, že nemít zde americký radar byla chyba. Co se dozvídám od fanatických zastánců Moskvy? „Tak nabídněte svou zahradu a vzhůru na vládu!“

Podotkl jsem v jedné diskusi, že rozdíl mezi dnešní dobou a dobou před rokem 1989 je ten, že komu se tu dnes nelíbí, může svobodně kamkoliv odejít, aniž by mu hrozil odstřel na hranicích. Co jsem se dozvěděl? „Tak sbalit saky paky a vzhůru do USA!“

Nebudu tyhle prosťáčky dál komentovat. Horší je, že něco podobného proniká už i do Parlamentu, ale v mnohem horší podobě. Na Facebookovské stránce SPD došlo k hlasování o přijetí syrských uprchlíků. A SPD se asi diví, více jak 73% hlasujících si myslí, že bychom je přijmout měli. Nebudu zde spekulovat kdo hlasoval, jak hlasoval, zda oprávněně apod.

Veselé je, jak SPD (= Strana Přímé Demokracie) výsledek referenda hned pro jistotu smazala. Holt přímá demokracie. Odshora :-). 

Horší je reakce samotného hnutí SPD. Ve čtvrtek oznámilo, že má IP adresy lidí, kteří hlasovali pro přijetí a předá je poslankyni Šojdrové. Člověk by si i řekl, že jsou to stejní primitivové jako výše zmínění diskutující, ve smyslu tak si je ubytujte doma.

Ale vzhledem k tomu, že jde o parlamentní stranu tak se bohužel vkrádá ta myšlenka o sestavování seznamů nepohodlných osob. A z toho opět mrazí.

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 21.2.2019 11:33 | karma článku: 31,89 | přečteno: 752x