Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já už o tom jednou psal, že nechápu jak někteří pravicově orientovaní diskutéři pláčou nad tím, že socánci jdou do kopru, že jim Babiš ubližuje a podobně. A vy o tom napíšete blog. Zarytý pravičák smutní za ČSSD. Tak se podívejme co píšete. Rozumná levicová opozice je potřeba. A to by měli být socánci? Vždyť oni mají občas divočejší nápady než komanči a někdy je i zrealizují. Prý že prezident, kterému socánci prý pomohli nahoru, je potopil. Ale vždyť to je přesně obráceně. Zeman stranu, která měla lehce přes 5%, když ji přebíral, dovedl do Strakovky a ta strana se mu odvděčila těžkým podrazem a část členů ho podráží dál. Štěch, sociální demokrat tělem i duší. Aby nevznikla mýlka, mluvíte o tom normalizačním komunistovi, který vydržel až do samého konce? No a že nechce jmenovat Pocheho ministrem zahraničí? U vás bych i předpokládal, že po posledním hlasování Pocheho v EU parlamentu byste důvod, proč ho nechce jmenovat mohl pochopit. Nejde jen o to poslední hlasování, on ho má prostě přečtenýho.To jeho poslední hlasování mu to jen potvrdilo.

2 0
možnosti

Řešit Pocheho je nyní asi už zbytečné. Po tom co nyní předvedl v tom skandálním hlasování o Maďarsku /viz blog výše/, tak si tu větev nad sebou podřezal sám.Rv

5 0
možnosti

... pod sebou pane, pod sebou.;-)

1 0
možnosti

Ten Zeman je skutečně génius. Všechno co stojí za pendrek způsobil on. Ani géniové v ČSSD spolu s ostatními "demokraty" tomu nedokázali zabránit.

8 0
možnosti
Foto

I já zírám, co ten "bezmocný stařec" dokázal.

4 0
možnosti

Jako středopravý volič si rovněž přeji existenci rozumné ČSSD. Zvykl jsem si na její nerozum - Reinkarnaci slova zadarmo, nevím co si slibují od rozvrtaného zdravotnictví a zdemolovaného školství! Zase objevili ministerstvo zahraničí! Jak si ale mám zvyknout na = S STB premiérem se pářit nebudeme - láska zde. Dáme Stát do pořádku - Pravda, na střechu našeho Lihového domu jsme zapomněli! S Komunisty, od Bohumína spolupracovat nebudeme - Tož soudruzi! Lísavost k hranímu Dinosaurovi - Zrádní krmiči už zase stojí u klecí ohrady a strkají tam své stvoly ke štavnatému ochutnání! S hrůzou zjišťuji, že těm Bolehlavům Peckům ještě ocosi šlo. Kdyby povstal Šmeral , asi bych zvolal - Bohúšu! Nó je to tak a urva sa neříká ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Česká politika od roku 1990 má v sobě dva zvláštní, velice protichůdné procesy. Jeden je rozhodně konstruktivní a je za ním vůle po vytvoření a udržování demokratického systému, občanských svobod, integrace do mezinárodních struktur, které jsou zárukou svobody a demokracie. Druhý, temný protiproud je spojen s obrovskou mafiánskou korupcí, s rozdělováním společnosti na vzájemně nepřátelské tábory (viz zestručněný princip "jít po krku" a nenávist vůči názorově odlišným politickým směrům). Proto to tak vypadá a proto ten dnešní úpadek.

Ostatně, totálně prorostlá mafiánská korupce, v níž jely všechny strany daného politického systému, vedly kolem let 1992-93 k totálnímu rozpadu "klasické" politické scény v Itálii. Tam například křesťanská demokracie prakticky úplně ztratila vliv a výrazně se musel transformovat celá levice, která si v konečném důsledku udržela dost velký politický vliv. Avšak místo "pravice" zaujala nová politická strana - oligarchická (a rovněž děsivě korupční) Berlusconiho Forza Italia.

4 0
možnosti
Foto

Omluva za překlepy a nedoklepy (vynechává mi klávesnice)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
Foto

Součastná ČSSD se už pohybuje na nadějných 6 procentech....jak je vidět situace kdy se uvolila ČSSD dělat ve vládě pro Babiše křoví a sloužit jako toaletní papír ji moc popularitu a respekt nezvýšil....

2 0
možnosti

Souhlasím. V rámci demokracie, je moderní levicová strana potřebná. Bohužel, současná ČSSD, takovou stranou není. Pokud chtějí uspět, měli projít samo očistným procesem.

8 0
možnosti
Foto

́,,Úroveń" jedněch je dána i ,,úrovní" druhých. Stále totiž jde o stejný ,,organizmus";-)

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti