Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) ,,...nevítězí ideje a myšlenky, ale zákulisní praktiky, tak pak si asi ten zánik strany je nutno přát. S demokratickými principy i uvnitř sama sebe je hodně na štíru. Ale dodávám, že z českých politických stran v tom není sama. Od strakovky netřeba ani daleko odbíhat."

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678843

Tak ten závěr, ten je až na R^ On totiž žádný z tzv. politic. subjektů, a nejen na naší scéně, se v podstatě od sebe neliší, atˇ je zaškatulkován jakkoli. Vždy je klíčové ,,uspět", a následně se i udržet. U korýtek, pochopitelně v zájmu ,,lidu";-D

1 1
možnosti
Foto

P.S.: ,,dodatek: Ideologie je záměrná nepravda ve jménu ,,čísi" moci !

1 0
možnosti
MK

Jste naivní Tomáši. Levice už totiž dávno není hnutím, které odpovídá na sociální otázky, naopak zůstala ukotvena v 19 století, v době svého vzniku, kdy byly sociální podmínky dělníků opravdu tristní. Ovšem, když se levice dostala k moci, tak se sice sociální podmínky dělníků zlepšili, ale ekonomická stabilita země šla ke dnu. Je pravdou, že se pravicové strany musely přizpůsobit rétorice socialistů, ale také nesly zodpovědnost za budoucnost země. Socialisté už dávno nejsou schopni reagovat na potřeby své země a jejich obyvatel, protože to co se dlouhá léta ukazovalo jako jejich pozitivum se ukázalo jako zkáza. Proč myslíte, že dnes je nevolitelná třeba TOP 09? Protože v čem se liší od socialistů? Víte, pravice bojovala proti nápadům levice na eugeniku, potraty, rasové segregaci, zvýhodňování, odborům, jenomže i politik je jen člověk, a tak došlo k tomu, že když to přináší body a peníze, tak proč ne. A začalo se experimentovat na lidech. Dnes to jde snadněji než kdysi, protože i když mnozí brblají, tak se máme nejlépe za celou historii lidstva. A jsou otázky na které levice už neumí odpovědět, protože ty otázky vznikly díky jejich politice. Možná umí, ale pak by popřeli sami sebe.

2 0
možnosti
Foto

Není naivní. Jen ,,lehce cílí". Jak mravenci v kredenci, když s pílí míří k cíli;-)

1 0
možnosti
Foto

Vida, jsem první v diskuzi. A proto povím jen jednu archivní historku, vlastně tři.

2002: Šel jsem na Václavák na meeting ODS a protože nejsem stádní typ a jakýsi Kasl se tam nevhodně exhiboval, šel jsem zase domů, ted do krtka (metro). A tam, blízko vchodu do té díry, měla filiálku jakási, myslím Horáčkova, sázková kancelář a já si vsadil na vítězství ČSSD v nastávajících volbách.

Vsadil jsem 200,- Kč se slovy "doufám, že prohraji" a dívka u okénka na mě vytřeštila oči. Bohužel jsem vyhrál a tak ten kupon dostala dcerka Katka, aby ho s kamarády propila.

2003: Pan "diplomovaný strojvůdce Věnec" (obvyklá to přezdívka našeho šéfa) nám povolil sledovat prezidentskou volbu v přímém přenosu. A moje nechuť k jakémusi Zemanovi vrcholila. Konkuroval Václavu Klausovi. Ale, naštěstí ho pak jeho partička podtrhla.

2013 a 2018: Miloš Zeman byl a je, a nejen pro mě, ale pro většinu voličů, tím nejlepším prezidentem ever. A ČSSD je stále ta samá, nebo horší, parta, co ho v roce 2003 podtrhla.

3 3
možnosti
Foto

Psal jsem to dlouho, takže prvním jsem se nestal.

1 0
možnosti
PK

Po rozkladu mafiánské ODS pokračují nesnáze i této partičky, z obou je mi na bli.., ještě , že prší:-/

3 1
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,97
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.