Robert Šlachta jako policista Jánošík

Pokud pan Šlachta postupoval jako policista stejně, jako dnes postupuje jako politik, tak snad tu policii radši rovnou zrušme. 

Na kontě jeho nového hnutí Přísaha přistálo jako dar půl mega od firmy Midas Praha, která loni vykázala ztrátu. Ale především její roční obrat je 3 miliony korun. Když se na ní podíváte do Obchodního rejstříku, tak zjistíte, že se zabývá účetnictvím, výrobou, obchodem a službami neuvedenými v příloze 1 až 3 živnostenského zákona. Takže taková všehochuť, za kterou se dá schovat cokoliv. 

Pan Šlachta tvrdí, že ho zdroj peněz nezajímá. "Pro mě je důležité, že znám motivaci," uvedl. A je to. 

Pokud se těmito zásadami řídil i jako plukovník Šlachta u policie, pak nebylo důležité, že někdo něco ukradl, důležité bylo, že pro to měl dobrý důvod. Třeba sponzoring té správné strany, jako nyní v případě hnutí Přísaha. 

Násilník, který znásilnil ženu, musí být omluven. Vyšel nedávno z vězení a prostě musel. 

Riskantně předjíždějící řidič, který zabil v protisměru celou rodinu, na to měl právo, protože spěchal za nemocnou maminkou. 

Pan Šlachta sestřelil vládu Petra Nečase za ohromného zájmu médií. Vzduchem létala kila zlata a stovky milionů. Do dneška z toho zbylo odsouzení za pár nezdaněných kabelek a šmírování sokyně v lásce. 

Ale vzhledem k dnešnímu obdivu a slovám chvály od současného premiéra měl tenkrát pan Šlachta asi tu správnou motivaci. A o tom to bylo a zjevně i dnes je. 

Autor: Tomáš Flaška | středa 1.9.2021 9:32 | karma článku: 32,51 | přečteno: 891x