Prozření ministra Ťoka

Za potíže a průtahy dopravních staveb, hlavně dálnic, mohou podle pana ministra zelení aktivisté, obce, ale i chráněná zvířata.

Ironicky musím poznamenat, že na toto přišel pan ministr "již" teď. Hnutí ANO trvalo 5 let vládnutí a spoluvládnutí, než přišlo na to, co všichni vědí již několik desetiletí. Ono pověstné  nekecáme ale makáme se nějak nedaří. Není to tedy tak, že minulé vlády prostě byly neschopné, všechno zanedbávaly, nic nedělaly. Teď pan ministr přišel na to, že má stejné potíže.

Pan minstr ve zprávě, která tyto problémy pojmenovává a která má být předložena celé vládě, proto dále uvádí: "Je to i proto, aby bylo zřejmé, že za všechny potíže a průtahy nemůže pouze ministerstvo dopravy.“ A nemohlo ani dříve, pane ministře, dodávám.

Takže hnutí ANO trvalo pět let než procitlo a konečně pochopilo v čem je problém. Určitě lepší pozdě, než nikdy.  Tak teď snad nebude trvat dalších pět let, než budou na stole nějaké legislativní návrhy, které to umělé blokování takzvaně zablokují. S tím se mělo právě už dávno začít a opravdu makat a nekecat.

Autor: Tomáš Flaška | neděle 24.2.2019 5:51 | karma článku: 28,26 | přečteno: 733x