Povolební chytrolíni

Zahájil to ten nejvyšší, náš moudrý pan prezident, který nám sdělil že si spletl jméno Poc a Ploc. Až ho na to prý někdo asi dva týdny před volbami do Evropského parlamentu upozornil. 

Jistě to svědčí o tom, že velmi dobře zná kandidáty strany, které dal svůj hlas.

Zároveň se rozčiloval nad tím, že vůbec mohlo kandidovat hnutí s názvem ANO, vytrollíme europarlament. Já si doposud myslel, že kandidovat může kdo chce. Že by už náznak zářných zítřků? To je vedlejší, ale pan prezident nám sdělil, že si myslí, že hodně hlasů toto hnutí dostalo právě proto, že si ho lidé pletli s hnutím ANO 2011 premiéra Babiše. Tedy náš pan prezident má o voličích hnutí ANO 2011 a jejich inteligenci velice vysoké mínění.

Ale korunu tomu dnes nasadil předseda Rozumných p. Hannig, který rozebral volební čísla a dokladoval, že hlasy pro ANO, vytrollíme europarlament v jednotlivých krajích přesně proporčně kopírovaly hlasy pro hnutí ANO 2011. Jinými slovy opravdu jde o omyl a vhození někomu jinému, než chtěli. Takže je nutno se našemu moudrému panu prezidentovi za má slova v předchozím odstavci omluvit. Inteligenci těchto voličů vystihl velmi přesně.

Ale spíše je veselé o jak chytré voliče se tedy hnutí ANO 2011 opírá. A vůbec se nestydí. Legrace už jde ale stranou, když si uvědomíme, kdo všechno má u nás volební právo a rozhoduje o věcech veřejných. 

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 30.5.2019 18:32 | karma článku: 30,97 | přečteno: 881x