Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

všd

24. 5. 2011 1:28
pokrytí

V době, kdy nad tím přemýšleli, šlo hlavně o telefonování, dnes by šlo spíš právě o GPRS a UMTS, a tedy připojení na net tou starší technologií, nebo wifi do souprav metra a tedy připojení tou novější.

Já mám telefon bez wifi, net používám, ale přes GPRS/EDGE, v tramvaji je téměř všude signál dobrý, horší je to ve vlaku nebo v autě (jako spolujezdec).

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 5. 2011 13:03
no kdyby se na konečné nemuselo vystupovat

Tak by to mohla být docela slušná náhrada internetových kaváren.prostě si sedneš do tramvaje, otevřej notebook a jezdíš a jezdíš,,,tam a zpátky třeba celej den...Eště by to chtělo doplnit elektrický zástrčky, baterka vydrží sotva pár hodin...:-)

0 0
možnosti
MB

buxus

12. 5. 2011 12:30
No místo rozšíření možností telefonovat ...

.. v prostředcích veřejné dopravy bych zavedl pokuty pro křiklouny. Nedávno jsme jel v tramvaji, kde nějaká obezita středního věku řvala do telefonu tak, že by jí na druhém konci bylo slyšet, i kdyby operátorovi mezitím spadla síť.

0 0
možnosti
VD

všd

24. 5. 2011 1:29
Re: No místo rozšíření možností telefonovat ...

Ono je možná na zvážení, zda nezakázat telefonování (nikoli používání telefonu) v MHD zcela, kromě zrakově postižených.

0 0
možnosti
R

Roman36a

12. 5. 2011 11:52
Dopravní podnik

nic nikam pokládat nebude. To je na operátorech, kteří ovšem o něco takového nestojí. Zaneřádění tunelů mobilním signálem je příliš drahá sranda. Pokud by byl signál v tunelech, tak by tam lidé nejen surfovali po netu, ale pochopitelně i volali. Pro většinu normálních cestujících je krajně nepříjemné když jim někdo řve za zády do ucha ve snaze překřičet hluk soupravy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.