Není potřeba násilí, demokracie jménem islámu přeci zvítězí

A pak už budeme nosit povinně plnovous a ženy burku. A nebude k tomu potřeba bomb ani kalašnikovů. Kaddáfí to již před mnoha lety předvídal.

eurozpravy.cz

Onehdá řekl něco v tom smyslu, že muslimové dobudou Evropu pomocí ženských děloh. A všichni se tomu smáli. Všimněte si, kde jsou v dnešní době nejsilnější protiizraelské protesty. Když Izrael zahájil letecké údery na pozice Hamasu (samozřejmě jako první, jen tak ze srandy a Hamás následně začal ostřelovat Izraelské území raketami jako odvetu) tak nejsilnější protesty proti Izraelskému kroku byly právě v Německu, Itálii a Francii. Není náhodou, že jsou to Evropské země, v kterých je velmi silná muslimská komunita, ne-li přímo nejsilnější. Vláda přeci musí naslouchat hlasu voličů, obzvláště jestli se jedná o velmi silnou voličskou skupinu.  

            Ty protesty přerostly v obecně protižidovké manifestace, nechyběla hesla o Židech do plynu a útoky na Židy samotné i synagogy. Předseda  Ústřední rady Muslimů v Německu Aiman Mayzek k tomu uvedl: "Většina lidí jde mírově do ulic, protože už týdny vidí strašné obrazy lidí, civilistů, jejichž domy byly nevinně vybombardovány. Vyjadřují tím svůj přirozený zármutek a rozhořčení." Zármutek a rozhořčení nad čím? Nad rozbitými domy v Izraeli od raket Hamasu? Odpověď si dosadíte sami. Opět je zde zaměněna příčina a důsledek.  Ale zase slyšíme něco o tom, že většina (lidí, muslimů, věřících...) je vlastně mírumilovná. Za vše může pouze pár fanatiků. Tak proč se ti "mírumilovní" nechávají v takovém počtu strhávat? Policie samozřejmě zasáhla, politici vše ostře odsoudili. Německá kancléřka Merkelová je přímo zděšena. To chápu, ta historie druhé světové války zase není až tak dávná. Věřím německým i jiným evropským politikům, že s těmi protesty nesouhlasí a myslí si něco jiného.

            Otázkou ale je, zda za pár let tam ještě tito politici budou. Islám bude mít v Evropě již tolik obyvatel a tolik voličských hlasů, že se naprosto poklidnou a legální cestou dostane k vládnutí. A pak už půjde o oficiální stanovisko vlády. Kaddáfí měl pravdu.

Autor: Tomáš Flaška | úterý 16.9.2014 12:10 | karma článku: 32,30 | přečteno: 1172x