JP

Patrně se soustředíte pouze na předvolební hesla a prohlášení stran vašemu srdci vzdálených. Zkuste srovnat i sliby a skutečnost vládnoucí sestavy, kolik toho bylo splněno a kdy provádějí pravý opak. Copak asi bude převládat?

Foto

Zkuste sem hodit nějaký slib nevládnoucí sestavy, zejména z doby před minulými volbami (tehdy byli vládnoucí), a zkuste zjistit, jak se jej podařilo splnit.

Foto

Dobrý den, souhlas. Jen jste v tom výčtu opomenul ODS ( A ne, skutečně všechny jejich obraty na pětniku nezapříčinil Putin.)

MB

Marně prohledávám blog, nikde nemůžu najít, kde byste psal o Fialovi a ODS, kdy před volbami slibovali, že nebudou zvyšovat daně. Máte nějakou selektivní paměť, pane Flaško.

Ale vždy pobavíte.

LS

To píšete vy se selektivní pamětí?

Stěžoval jste si na zdejší blogery jednoho jediného tématu? Například na pana Pokorného?

Foto

Kdo věří na předvolební sliby věří i na pohádkového dědečka. Ministra financí si představuje jako oslíčka otřes se a republiku jako hospodu kde se neplatí. Sladké sny, probuzení bývá dost hrůzné.

Vašek

Foto

Ukazuje to na postupné hloupnutí voličů.

Nicméně představa, že se objeví jakýsi novodobý Churchill, který sdělí občanům, že nás čeká třeba 7 hubených let, abychom cosi na státní správě spravili a zem nasměrovali do prosperity, tak tato představa je chmérická, protož nedostane víc hlasů, než zvykle pan Paroubek.

Občané chtějí být klamáni, případně tancovat na horní palubě Titanicu s vědomím, že podpalubí je jiíž zatopeno.....

Foto

Jak asi musí PĚKNĚ prskat Jyrka Paroubek, že se nestane €poslancem, si dokáže představit vážně každý

EH

Myslím, že to byl Špidla.

Každopádně když nemáte rád ANO, proč vám vadí jejich neplnění slibů?

Neměl byste si hlídat strany a politiky, které jste volil?

LV

To byl Sobotka. Špidla byl právě ten zasazovač mimo rámce, razící heslo "Zdroje jsou".

MK

A tak si vzpomeneme, co hlásal za sliby 5slepenec, před volbami do PS a jaká nastala realita. Ju?

AT

Čekal jsem kdo s tím vyleze ... ano, realita je jiná. Realita je třeba taková, že vystřelily ceny energií, začala válka a Evropa začala pajdat. A všichni jsme měnili své plány a rozpočty. Že to musela udělat vláda je pochopitlené.

Článek je o něčem jiném. Že strany před volbami vědomě lžou a někteří to těsně po nich ještě drze přiznávají.

Foto

Připomeňte si význam slova "trafika" v použitém kontextu. Byly to volby... snad víte.

Analýza je úsměvná. No, dejme tomu. Opomněl jste však při Vašem hodnocení volební prasárny Vaší oblíbené pětikoalice. Vaše objektivita je nulová. Karma? Ani náhodou..

Jaksi jste zapomněl (zcela jistě neúmyslně) na předvolební sliby této koalice ve všech mnou sledovaných debatách, ze kterých se téměř okamžitě po sestavení vlády staly lži. A že jich nebylo a není málo....

Foto

Lži jsou vaše tvrzení. Pětikoalice nemohla před volbami nic slibovat, protože neexistovala. A je vcelku logické, že při vytvoření jakékoliv povolební koalice musí každá z jeích stran něco ze svých požadavků a slibů ubrat. ANO do EU kandidovalo za sebe a své voliče obelhávalo a slibovalo něco, co nejen, že splnit nemůže, ale ani nechce. Obyčejný podvod na voličích.

Foto

Nechci to obhajovat, ale tyhle věci dělá i pravá část politického spektra, konkrétně M. Topolánek řekl, že kdyby lidem řekl pravdu, tak by volby nevyhrál a pak také řekl, že stejně programu ODS nevěřil (za podvodníka ho označil i spolustraník Vlastimil Tlustý) a velmi se "vyznamenal" Tomáš Julínek, když v TV debatě řekl o volebním letáku ODS: "kdyby mne kolega pořád nepřerušoval a neukazoval nesmyslné letáčky"

  • Počet článků 1326
  • Celková karma 30,10
  • Průměrná čtenost 2998x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.