NATO neštěpit!

Nevěřím vlastním očím, když čtu, že toto pronesl náš prezident na setkání hlav 9 států východní Evropy s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem. 

Škoda, že na to nemyslel, když, v duchu ruských lží, se snažil proti tvrzení spojence z NATO, Velké Británie, dokázat, že Novičok se vyráběl u nás. Dnes už nikdo rozumný nepochybuje že za otrávením Skripalových je ruská vojenská rozvědka GRU. 

Škoda že na to nemyslel, když navzdory všem informacím od spojeneckých tajných služeb sdělil, že věří ruskému ministru zahraničí Lavrovovi, že na Krymu žádní zelení mužíčci nejsou. 

Škoda že na to nemyslel, když varování našich tajných služeb o nebezpečí ruské hybridní války odbyl tvrzením, že naši zpravodajci jsou čučkaři. 

Škoda že na to nemyslel, když chtěl ruského hackera Nikulina mermomocí vydat do Ruska místo do spojenecké země NATO USA, kde se od něj určitě dozvědí hodně zajímavých věcí. A kvůli tomu byl následně sestřelen i náš ministr spravedlnosti. 

Ale pan prezident zopakoval na tomto summitu i další zajímavou věc - že odchod z Afghánistánu by byla chyba a vedl by ke zvýšení migrace a přílivu teroristů. 

Rád bych chtěl věřit, že se blýská na lepší časy a konečně budeme mít prezidenta hodného naší země. Ale skutečnosti mě vedou k opatrnosti. Nicméně dnes tleskám a chválím. 

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 28.2.2019 15:04 | karma článku: 31,36 | přečteno: 1772x