Náš bývalý trestně stíhaný premiér a pojízdný cirkus

Již dávno před senátními volbami pan Andrej Babiš brázdil republiku ve svém obytném voze a dělal prý komunální kampaň. To, že tím autem jezdí sám, mu mohla věřit opravu jen nejvěrnější klaka.

Několikrát byl načapán, jak za rohem přestupuje z osobního vozu do obytňáku aby triumfálně za volantem vjel na náměstí mezi své věrné. Kampaň nesenátní, ale komunální, se mezitím plynule přelila v kampaň prezidentskou. A bydlík se porouchal. No stane se.

Nejdřív to nemělo zimní gumy a teď nemáme AdBlue,“ rozčiloval se pan kampaňovitý. My z plebsu tomu nějak nerozumíme. To se jako čílí na sebe? Vždyť za tohle je přeci zodpovědný řidič.

Zničili jste mi karavan. To vyfakturuju hnutí,“ řekl bývalý premiér. On opravdu nemá žádné sponzory, ale kampaň si hradí sám, jak nám bylo zdůrazněno.

Nakonec celou anabázi zakončil slovy směrem ke svému štábu: „Tady vám to nechám, pane kolego. Auto jste nepřipravil, takže teď si s ním dělejte, co chcete. A já jdu do mercedesu,“ zakončil.

Nemohu si pomoci, ale celé mi to naprosto přesně kopíruje cirkus. Tam také parta cirkusáků stěhuje šapitó po republice, aby v něm následně mohl vystoupit medvídek.

Autor: Tomáš Flaška | pátek 9.12.2022 8:21 | karma článku: 34,70 | přečteno: 1019x