Moudré kroky pana prezidenta Zemana

Náš moudrý pan prezident díky svému zdraví už není moc vidět. Ale když ho občas převezou z lánského úkrytu na veřejnost, tak to stojí za to.

V neděli se setká s jedním ze dvou finalistů slovenských prezidentských voleb. A je jedno jestli to Slováci tím pádem vezmou jako podporu, nebo jako polibek smrti pro tohoto kandidáta. Ta otázka samozřejmě zní: co je našemu prezidentovi do toho? Proč se do volebního boje v sousední zahraniční zemi jakkoliv míchá?

Pan prezident přestal před rokem přispívat do fondu na splácení státního druhu, který s velkou pompou před pěti lety založil, aby pak peníze z něj použil pro příspěvek Klokánkovi. Když na to, že náš moudrý pan prezident do fondu už nepřispívá, upozornili novináři, tak mluvčí našeho moudrého pana prezidenta přispěchal s prohlášením, že pan prezident zase přispívat bude. Upřímně řečeno, je mi fuk, jestli přispívá nebo ne, stejně je to jen divadlo. Spíš by mě zajímalo proč přispívat přestal, nebo proč zase najednou přispívat začne?

A do třetice náš moudrý pan prezident prohlásil, že státní zástupce Ištvan nemá jeho důvěru. Proto nepovažuje jakákoliv obvinění p. Faltýnka za relevantní a předsedu  Úřadu pro hospodářskou soutěž Petra Rafaje, který v podezřeních jede s ním, nehodlá odvolat. Pominu, že tím opět podkopává důvěru v ústavní instituce, to je již jeho běžným zvykem. Nejvyšší ústavní instituce je přeci on sám. Ale když tentýž Ivo Ištvan sesazoval vládu ODS, tak to měl důvěru našeho moudrého pana prezidenta v podstatě bezmeznou.

Tak si zase nějaký čas odpočine v Lánech a pak se zase začneme bavit.

Autor: Tomáš Flaška | sobota 23.3.2019 20:54 | karma článku: 46,69 | přečteno: 13105x