Foto

V jinak informativním článku byla opominuta nově vložená disciplína. Jedná se o hod odjištěným granátem na židy. S převahou zvítězili reprezentanti nového člena olympijského hnutí Palestiny. Družstvo tvořené SK Hamás zúročilo svoje dlouholeté zkušenosti.

Vašek

DK

Nejšílenější na tom je, že ač je to psáno jako ironie, tak vůbec nepochybuji, že by to tak v případě více připuštěných rusáků vypadalo. Pro Vás velká karma.

JK

Škoda, že v Paříži nebude baseball. Pořád mám před očima toho rusáka, který špičkově odpálil ukrajinský dron lopatou. Ten by měl okamžitě nastoupit do reprezentace, i kdyby ho měli posbírat na dvou hektarech.

JH

J66a10n 55H65r66u96š69k83a

28. 5. 2024 7:45

Ještě jste zapomněl přidat odstavec o tom, jaká radost následně čekala třetinu sportů, kdy byly ceremoniály pro velký úspěch po několika letech obnoveny, a rozdávaly se medaile dalším v pořadí an stupních vítězů postupně tak, jak se odhaloval doping u sportovců z nejmírumilovnější země světa, které každý jen ubližuje...

Foto

J50a66n 35Š79i69k

28. 5. 2024 5:32

No, jo. Jenže tady je dost lidí, kterým tečou slzy při spatření ruské vlajky nebo poslechu ruské hymny. Takže asi očekávejte v brzké době protičlánky, zejména od dvou místních blogerů. Jeden z nich je sportovec tělem I duší a chce mít Rusy i u nich ve škole a druhý si zase rád zafilosofuje nad sportovním zaměřením mírumilovné a trpící organizace Hamás. Hezký den

RH

Zapomněl jste ještě na tu další část - neoddiskutovatelné vítězství Ruska v kategorii dopingu, kdy třetina medailí z Olympiády odebraná za doping celkově náleží právě Rusku - https://en.wikipedia.org/wiki/Doping_in_Russia#Stripped_Olympic_medals

Upřímně řečeno, o ten sport jde asi tak nejméně.

Kdyby se vyspělý svět totálně odřízl od Ruska a nebral od něj suroviny, Čína a Indie by Rusáky vzali pěkně zkrátka a rázem by neměli tolik peněz.

Kdybychom dodali Ukrajině zbraně včas, neztratila by spoustu mužů během loňské neúspěšné ofenzívy a ta neúspěšná ofenzíva by nebyla tak neúspěšná.

Rusáci na olympiádě by neměli být, ale dopad na faktickou situaci je nulový.

JL

J48a77n 63L85e73d10e90c52k26ý

28. 5. 2024 11:25

Dost dobrý. Přesněji řečeno, čím dál lepší, Tome.

Ono se to s tou olympiádou třeba ještě nějak vyvine. Mě se pořád nezdá, že by to ten makarón nechal jenom tak. Na jednu stranu se tváří jako největší nepřítel ruska, a ty sportovce tam chce nechat na tý olympiádě? Z tý jejich líhně největší sprostoty a podlosti celého světa?

Měl by jim těsně před olympiádou neudělit nebo odebrat víza, a ještě k tomu všechny rusy – jejich potenciální příznivce z Francie vyhnat. To by fe mi uíbiuo.

Měl bych návrh: místo slova rus zavést a používat už navždy slovo trus, a místo slova rusko používat slovo trusko. (trus = h..., neboli sr..., rusko jako země h..., nebo země sr...)

Pro rejpaly a méně chápavé: malé písmeno tam, kde by mělo být použito velké, používám schválně.

  • Počet článků 1323
  • Celková karma 30,82
  • Průměrná čtenost 3001x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.