Foto

Člověka někdy potěší i maličkosti. Jak například řidič brzdí před poslední zastávkou a haleká na celou tramvaj: "Konečná, vystupovat!"

PD

Zatím nejlepší komentář, co jsem četl na adresu soudružky Konečné. Děkuji

VH

Konečná a další rusomilové to opravdu nemají v hlavách v pořádku.

Když je jim za vzor stát, který vždy, kam šlápnul, přinesl jen zlo.

IS

Duševní poruchou nutně trpí každý komunista. Ani nemusí vlastnit stranickou knížku s třešničkami.

Foto

A75l41e97š 75M54e50r57t47a

26. 5. 2024 15:34

Přesně tak bolševické myšlení nemusí být blízké jen některým komunistům, ale i jejich odpůrcům viz. pan Ziegler, nebo Flaška

PB

P75e13t37r 52B65u77r90i94a90n

26. 5. 2024 17:09

Komunistka Konečná dál potažmo živí prolhaný narativ o tom, že západ a USA jsou naši nepřátelé a východ reprezentovaný Kremlem jsou naši bratři.

A na jednoduché lidičky to zabírá.

Skutečnost je ovšem přesně opačná. USA, NATO i EU jsou naši spojenci. Jsme s nimi provázáni ekonomicky, hospodářky i historicky.

Západ je náš největší hospodářský partner, vojenský i koaliční spojenec, v jeho institucích jsme členové a partneři a to na vlastní žádost, díky Bohu. Zatímco v Rusku jsme na seznamu nepřátel.

V USA a za jejich podpory vznikla naše samostatná republika. Být to v Moskvě, jsme dodnes vedeni Kremlem jako ruské historické území. To si uvědomte, vy vlastenečtí pašáci, kteří máte doma ve skříni ještě sovětské vlaječky.

Moc dobře si pamatuji, jak se za normalizace podlézalo ruským sportovcům, kteří nás zrovna v nějakém sportovní klání poráželi. Slova superlativů a všeobecného lokajství nebrala konce.

Zatímco jména našich favoritů a vítězů, kteří emigrovali, se z komentátorských stanovišť nesměla vůbec ani vyslovovat. Ať už to bylo v tenise, hokeji, nebo šachu. A nedej Bože, když tito porazili zrovna sověta. To se buď hlásilo neutrálně jako sportovec s číslem xx, nehlásilo vůbec, nebo rovnou vystřihlo.

Sami si z toho udělejte obrázek o tom, kdo je vlastenec a kdo kolaborant. A věřím, že pohrobků bolševiků je tu mezi příznivci Ruska většina.

P.S. blud o tom, že "USA náš vzor" a z toho odvozené, že někomu lezeme někam, si vymysleli sami komunističtí servilové v zoufalé bezmoci po plyšáku.

Foto

Karma, já stále nechápu, co komouše k těm rusákům stále táhne. Vždyť tam už několik desetiletí komunisté oficiálně nevládnou? Asi těm našim rudým demogratum stačí jakýkoliv diktátor.

Jim stačí, že jim "od východních stepí vane vítr do plachet".

JZ

Zasloužená karma Soudružka Kateřina Konečná je neskutečně primitivní a hloupá.

Foto

Mě nejvíc pobavilo, když lidi kolem Zítka s Peterkovou, včetně Peterkové samotné běhají v hokejových dresech. Čechoslovákům očividně nedošlo, že Československo nehraje, že hraje ta zlá korporátní organizace ČR.

RK

A dorazili skoro všichni zdejší komunisti hájit spudružku Konečnou. Nebo někdo chybí?

Foto

Evidentně je v plném počtu jen uliční výbor. Protivníci se jaksi nedostavili.

JV

Vy jste odborník v tom, domýšlet si a překrucovat co si kdo myslí. Rusům by patrně proti našim nefandil nikdo, nicméně plno hokejových fanoušků je přesvědčeno, že turnaj bez nich není plnohodnotný, to je celé. A jsem hluboce přesvědčen, že kdybychom ve finále porazili místo Švýcarů Rusy, mělo by to větší váhu. Všechny vaše vyspekulované průpovídky v blogu jsou bláboly tak pro Zieglera, který do hokeje napasuje i mrtvé děti.

Foto

A měli bychom radost, kdyby Rusové při naší hymně zase pohrdavě odešli do šatny. Po tom se Vám a Vám podobným stýská?

JZ

Je ovšem fakt, že soudružka Konečná plàcla těžký nesmysl.

  • Počet článků 1323
  • Celková karma 30,08
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.