Kam až může klesnout bývalý špičkový novinář díky svaté víře v ANO?

Martin Komárek býval opravdu dobrým novinářem MF Dnes. Tuto kariéru zaměnil za politiku. V řadách ANO vstoupil do parlamentu, a ani si neuvědomuje, že byl v podstatě použit jako onen pověstný užitečný idiot.

Martin Komárek nepatřil k těm, co by MF Dnes opustili, protože tyto noviny koupil pro své účely Andrej Babiš. On ty noviny opustil, protože chtěl Andreji Babišovi pomáhat i jinak, než jen jako koupený novinář. Svou víru povýšil na další level.

Netrvalo to dlouho a když Andrej Babiš dosáhl svých cílů, kolik známých osobností najednou zmizelo z vidu i slechu? Ať už práskli dveřmi, nebo byli prostě uklizeni. Svou roli už splnili. Ani o Martinu Komárkovi nebylo moc slyšet.

Přesto je zajímavé sledovat, že to s ním nehnulo a jeho víra v Andreje Babiše trvá dál:

Já si pamatuju, a byl jsem v tom parlamentu, naprosto nenávistné útoky od pana Kalouska, pana Stanjury osobně na Andreje Babiše, osobně na všechny členy ANO. Používaly se horší výroky, než jsou nacisti a fašisti. Anonisti, onanisti.

Když se Martina Komárka nevěřícně zeptal moderátor mítinku: „Anonista je horší výrok než fašista a nacista?“ tak Martin Komárek reagoval jednoznačně: „Já říkám, že je to v podstatě to samý.

Kdybych si nemyslel, že chce Martin Komárek Andreje Babiše obhajovat a chránit, tak bych musel poznamenat, že ANO má v úmyslu své odpůrce posílat do koncentračních táborů a případně zplyňovat. To nám sdělil kdysi elitní novinář.

A teď pozor. K podobnému tématu výrok samotného Andreje Babiše na adresu svých odpůrců na jeho mítincích: „To jsou fašisti a nacisti. To jsou voliči PirStanu a Spolu. To jsou lidi, kteří jsou nebezpeční.

Volili jste jinak než ANO? Jste fašisti a nacisti! A navíc jste nebezpečnej a jste zlej. Asi jako agent síajej (CIA) :-).

Já to říkám furt, fanatická víra ve svého vůdce a vůdce v sama sebe leze na mozek.

Autor: Tomáš Flaška | pondělí 8.8.2022 5:44 | karma článku: 33,20 | přečteno: 916x