Je třeba zabít Hanáka

Dovolil si dost. Řekl rozumnou myšlenku, která se dnes nenosí. Určitě čtrnáctileté děti nerozumí ekologické problematice, ale maximálně papouškují myšlenky jiných. Pan Hanák řekl, že by místo stávkování měly dostat přes držku. 

Asi to řekl trochu tvrdě. Já bych to upravil a řekl bych, že by měly dostat na zadek. Ekologické myšlence ostatně asi nerozumí především rodiče těch dětí, protože například bojovat proti CO2 zavíráním jaderných elektráren, jak to preferuje většina populace v Německu, je jaksi asi jako něco jako hašení požáru benzínem. 

Řekl i další velmi rozumnou pravdu: "Posílení zelených v Evropském parlamentu je pro naši zemi a budoucnost hodně špatná zpráva. Tito lidé jsou zásadně proti průmyslu, proti automobilovému průmyslu, těžebnímu průmyslu a strojírenství, a to všechno je základna naší ekonomiky. Takže tito lidé jsou velkým nebezpečím."

Na pana Hanáka se hned vrhla mediální fronta a donutila ho k potupné omluvě. To já se naštěstí omlouvat nemusím. 

A útok pokračuje. Teď se na něj vytáhl jakýsi diplom, který má tu smůlu, že jeho vydavatel (nikoliv pan Hanák) do něj zakomponoval slovo Oxford. A už je tu smršť útoků ve smyslu, neoprávněně ... získán za peníze...zneužití .... . 

Pan Hanák se zatím drží. Ale útok na jeho pozici začal a to by v tom byl čert aby třeba příští týden po vyhrabání dalšího "skandálu" neodstoupil dobrovolně. Komu asi tak leží v žaludku? 

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 18.7.2019 17:06 | karma článku: 38,64 | přečteno: 1739x