Je to tak, ČT je neobjektivní

A pochopili to již někteří mezi námi a jali se vzít spravedlnost do svých rukou. Přeci jen, když něco tvrdí náš moudrý pan prezident a pravdomluvný předseda vlády, tak to musí být pravda!

Poté co útočník vhodil předmět na moderátora ČT Tomáše Drahoňovského při jeho rozhovoru na Malostranském náměstí v Praze, dal se na spořádaný ústup za nejbližší stánek odkud vykukoval a sledoval co se děje. Po chvíli usoudil, že jeho strategická poloha není tak bezpečná, tak se o několik minut později radši přesunul do předem připravených pozic za nejbližší roh.

Situaci byla přítomna i bývalá reportérka TV Nova Jana Petrová, která o koronavirové pandemii tvrdí, že je zastíracím manévrem, který má zakrýt invazi muslimů do Evropy. Když se k prošetření incidentu začal blížit policejní vůz, tak s výkřikem: „Bacha, jedou sem fízlové, lidi, nechci se nechat znova zatknout," se dala na strategický, ale rychlý útěk.

Jejího příkladu následoval i onen vrhač, který plánovaný ústup, jak by řekli Němci u Moskvy, velmi urychlil a pro jistotu zmizel neznámo kam.

Je vidět, že naši nejvyšší mají velmi údernou podporu v masách svého voličstva, které je rozhodnuto se za ně i prát. No, kdo to má?

Jo a jen tak mimochodem, ten předmět, který onen hrdina hodil na moderátora ČT, byl koblížek. Agenturní zprávy se nezmiňují, zda z Penamu. Je ale dobře, že ani náš láskyplný pan prezident, ani náš upřímný pan premiér, nevlastní nějakou zbrojovku.

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 30.4.2020 5:35 | karma článku: 30,80 | přečteno: 1643x