Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Dobrý den, pane Faško. Dovolím si připojit pohled z opačné strany barikády.

Je totiž třeba vnímat, že v pluralitní demokracii nejsou jen obdivovatelé bruselské liberálně bolševické pětky, ale jsou v ní zastoupena všechna demokratická názorová spektra. Je třeba taky vnímat, že velká část společnosti absolutně nemusí cenzuru a agresivní liberálně progresivistickou propagandu spojenou s naprostou devastací střední třídy v podání Fialy a spol . Právě odpor vůči antidemokratické Fialově vládě začíná být pojítkem, které na jedné demonstraci spojil i tak protichůdné antagonistické síly, jako komunisty, klasické liberály (odmítající rovnostářský liberalismus) či pravicové konzervativce. Situace hodně připomíná doby komunismu, kdy odpor vůči komunistům spojil v rámci disentu jak příznivce trockismu tak pravicové konzervativce. A když komunismus (coby pomyslné vězení) padl, tak se vězňové totalitního režimu rozprchli na všechny strany, respektive v tomto případě se disent rozdělil do různých názorových proudů.

Na druhou stranu buďte šťastný za demonstraci 3.9.2022. Zdá se totiž, že současná Fialova vláda liberálních fanatiků a amatérů se trochu probrala ze svého blouznění a nicnedělání. Zjistila, že to přestává být sranda a začíná v panice rychle přicházet s nějakými návrhy na řešení současné situace. Sice je to ode zdi ke zdi, naprosto amatérské a zmatečné, ale alespoň něco. Takže na důsledcích demonstrace z 3.9.2022 nakonec ve formě nižších životních nákladů vyděláte i vy, liberální bolševici, kteří touto demonstrací a prakticky celou demokratickou částí společnosti odmítající nedemokratickou bruselskou pětku ostentativně pohrdáte.

1 0
možnosti
Foto

Nazýváte mě liberálním bolševikem a Vašeho názoru si mám vážit, nebo ho třeba i jen vnímat? Vždyť skoro každé druhé slovo máte nálepku. Věřím, že jste na té demonstraci byl a jistě s pořadateli máte hodně společného.

0 0
možnosti
JS

Nevím zda jsou přesvědčeni nebo naivní, ale co vím určitě, tak jsou nespokojení a od přímého účastníka vím, že jich tam bylo více, než těch 70 tisíc a taky to, že tam byli různorodí lidé, prostě směs napříč společností a ne každému se na podiu tleskalo stejnou měrou, takhle to zjednodušovat jako autor tohoto blogu je přinejmenším nechytré a za chvíli budou v Praze demonstrovat nespokojení odboráři, jsem zvědavý jakou nálepku Fiala a tady autor přilepí jim. Říkat lidem s jiným názorem vlastizrádci je přesně okopírovaná komunistická rétorika, tak snad je pan Flaška nepošle za odměnu do uranových dolů.

1 1
možnosti
Foto

Jakou metodou určil ten účastník počet vyšší než 70 000?

3 0
možnosti
OV

Očekával jsem na demonstraci účast cca 2-5 tis. "správně přesvědčených". Skutečnost mě velice překvapila. Nejsem si jistý, že tam přišli z přesvědčení. Přišli vyslat SIGNÁL! A to se jim podařilo. Nakonec bylo jedno kdo to svolal. Spousta zúčastněných si to ani nezjišťovala. Jen chtěli nějak zviditelnit své obavy z nicnedělání naší vlády.

Tuto demonstraci by měla naše vláda důkladně zanalyzovat a poskytnout lidem jasné odpovědi. Jinak se může stát, že těch "přesvědčených" bude přibývat. Vždy, když byla neřešená krize, tak se lidi začali chovat iracionálně a chytli se nějaké ideologie. Od náboženství až k fašismu. Chovat se racionálně by pro ně znamenalo v klidu zemřít hlady a zimou. Pak se začnou chytat každého stébla, které jim někdo nabídne.

A to by rozumná vláda neměla dopustit. Měla by jasně a srozumitelně nabídnout řešení. Popsat problém, jeho příčiny a důsledky.

Nálepkování a posměch nic nevyřeší. Věta pana premiéra byla velmi nešťastná (i když asi pravdivá :)). Důležité je, ty vystrašené lidi opět přivést zpět a ukázat jim světlo na konci tunelu, než jim to ukáže někdo jiný. (Nebo než zhasne, jak dojde proud. :) )

5 0
možnosti
GK

Tak tohle přesvědčená tady měli i Ti správně uvědomělí. Očekávali max pár stovek lidí, většina s exekucema(to je u těch uvědomělejch obzvlášť oblíbené) a to množství je zcela překvapilo.;-D Tak když nevyšlo to první, tak to prostě bylo 70kk putinovskech agentů.

1 0
možnosti
JR

„Je nám jedno, kolik Ukrajinců zemře. Kolik žen, dětí, civilistů, vojáků zemře. Tahle válka je jako důležitý fotbalový zápas a my chceme vyhrát,“ vysvětlil bývalý senátor (republikán) Richard Black, který desetiletí sloužil v americkém námořnictvu. Video s jeho výroky se v současné době šíří po sociálních sítích (k dohledání na youtube).

Podle Blacka nenese Moskva ani vinu za začátek války. Dokládá to tím, že vojensko-taktická věda předpokládá poměr 3:1 mezi útočícími jednotkami a obránci – pouze v tomto případě má útočník šanci zvítězit na bojišti, vysvětluje bývalý republikánský senátor. Na začátku války však měly Putinovy ozbrojené síly v oblasti pouze 160 000 mužů, zatímco Ukrajina soustředila 250 000 mužů pro plánovaný útok na Donbas. Jeho závěr: Putin byl nucen zaútočit, aby zabránil Ukrajině v útoku na Donbas.

„Ukrajina nemůže rozhodnout o míru. Rozhodnutí o míru lze učinit pouze ve Washingtonu, ale dokud budeme chtít pokračovat v této válce, budeme bojovat, dokud nezemře poslední Ukrajinec,“ uzavírá Black.

Zřejmě další prokremelský agent...

3 0
možnosti

Putin zautocil, protoze si myslel, ze nastane prevrat. Proto tak malo vojaku

0 0
možnosti
TZ

Tak nám to vypadá na zneužití lidí 2x... Nikde jsem neviděl před akcí "přijďte podpořit Rusko".... Jsem přesvědčený, že by tam moc lidí nepřišlo... A vláda se zase vymluvila a vše nechává dále hnít...

8 1
možnosti
EJ

Nebyla jsem tak fyzicky, ale duševně. Celý život jsem pracovala ve směnném provozu ve zdravotnictví. Důchod se vůbec nepřibližuje k průměru. Teď mám chodit pro žebračenku? V tomto státě se opravdu nevyplatí pracovat, ale být celý život na dávkách. Natáhnout ruku a dostanou

4 2
možnosti
PN
JT

J97i13r95i 44T13i56c46h66y

6. 9. 2022 16:33

Presvedceny nebo naivni Flaska? Hlavne zaryty.

10 2
možnosti
IM

I33v33a94n 55M26i75n16á57ř

6. 9. 2022 14:48

Mezi příznivci ruské agrese a zneuznané komunisticko-levičácké společnosti, byl však mezi demonstrujícími i velký počet - slušných a demokraticky smýšlejících lidí. Bohužel - lehce ovlivnitelných.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.