Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

HH

Proste tehdejší hradní galerka v čele se senilním starcem, který se nejenže veřejně zesměšňuje, ale ještě se v tom dobrovolně patlá...

AL

Kdyby pan Zeman zůstal na Vysočině a nevyslyšel hlasy těch, co mu říkali, ať je prezidentem, mohl být považován za zkušeného politika, mohl se vyjadřovat k různým událostem, novináři by s ním dělali rozhovory a my bysme si ho vážili jako jednoho z těch, co se zapsal do novodobých dějin. Takto se stal člověkem, o koho když se byť jen otřete, ulpí na vás nelichotivý odér, asi jako když šlápnete do... Škoda.

HH

Tak je to ješitný, pomstychtivý dědek, který se nechal využít mafiány jako bílý...zvíře si doplňte...

JK

J60a78n 39K73l78á78s93e50k

14. 5. 2024 17:13

Miloš Zeman neměl možnost jmenovat jinou vládu než Fialovu. I Babiš pochopil, že nemá smysl účastnit se frašky, ve které by byl na pár dní premiérem. Jinak řečeno, Fiala neměl nejmenší důvod Zemanovi cokoliv slibovat, Zeman sice mohl chvíli klást nějaké obstrukce, ale to je tak všechno. Taky by díky tomu mohl skončit u ÚS.

Zeman za těch více než 30 let, co je na politické scéně, opakovaně dokazoval, že se jedná o osobu velice nízkých morálních kvalit, která se neštítí vůbec ničeho (pomluv, lží, podrazů, machinací), pokud z toho má mít byť sebemenší prospěch. Nemá cenu tu uvádět seznam, všichni určitě víte, jen připomenu akci Olovo, kdy ještě jako předseda ČSSD nechal vypracovat kompromitující materiál na svou bývalou stranickou kolegyni a jednu z hlavních tváří tehdejší ČSSD Petru Buzkovou.

JP

pane Klásku, měl a už to jednou předvedl - úřednickou

JZ

Zeman je opakovaně usvědčený notorický lhář. Dříve tvrdil, že premiéra Fialu o spolupodpis nežádal, nyní tvrdí opak.

Foto

J21a12n 50Š46i37k

14. 5. 2024 13:23

Už se těším na články jiného blogera, s těmito pravděpodobnými titulky: "Jsem sám, kdo si myslí, že Fiala lže?" nebo "Proč Fiala nechce osvobodit nespravedlivě stíhaného Mynáře?" či "Zeman versus Fiala. V čem já vidím rozdíl," anebo "Lidem, mající radost s Fialovy odmítnutí abolice, opravdu nerozumím." Děkuji za Váš článek a přeji hezký den

Foto

Myslím, Honzo, že to bude brzo. Vysokokarmový jedinec si posobnou kratochvíli nenechá ujít

Foto

Řečeno stručně, kým by se mohl ten, jehož jméno nechci vyslovit, obklopit, než jemu podobnými? Představa charakterního a čestného muže v jeho blízkosti je utopií.

A spoléhat na pravdivost slov toho jedince je bláhovost. Lhal, lže a lhát bude až do konce.

SL

Doplnil bych to.

Prudil, prudí a bude prudit dál ...

Taky máte pocit, že je tu od toho, aby trénoval odolnost obyčejných lidí . Ten nás bude ještě dlouho testovat !

A co teprve až si vzpomene na "svou Akci čisté ruce" .

Foto

Kdysi se na Zemanovy lži a pomluvy vztahovala imunita, nyní již nikoliv. Jsem zvědav, kdo si to jako první uvědomí a dá ho k soudu.

RK

Zajímalo by mě, kde jsou dnes ti jeho skalní příznivci z rudé letky?

PB

P41e43t80r 61B45u31r88i54a71n

14. 5. 2024 14:33

Pokud Miloš Zeman tvrdí, že je stíhán jen kvůli tomu, že byl jeho kancléřem, tak se nelichotivě vyjadřuje o práci policie i státního zástupce.

------

A nejen to, Zeman potažmo říká, že jeho kancelář i se všemi personami včetně ho samotného byla nenáviděná napříč celou zemí až tak, že kdo mohl, porušil předpisy jen aby mu tu hnusotu vrátil.

Protože o prošetřování Mynáře věděl už před jmenováním této vlády a to to měl pod palcem ještě jeho kumpán Babiš.

Ale na veselejší notu.

Vyhlašuji tipovací anketu o tom, kolikrát byl Miloš Zeman soudem uznaný lhář a kolikrát se k tomu ještě omluvil mimosoudně, tipujte:

A) 3/2

B) 5/3

C) 7/5

D) 9/7

  • Počet článků 1332
  • Celková karma 31,12
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.