Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odkaz na někdejší sérii 16 blogů inženýra Flašky, v nichž tehdy ani jednou neotevřel diskusi:

https://flaska.blog.idnes.cz/?strana=19

Což je samozřejmě věcí každého blogera, nicméně je silně pokrytecké, když se pan Flaška snaží strefovat do jiných kvůli tomu, že také ne vždy diskuse otevřou....

3 3
možnosti

Neuvěřitelně otravný člověk.

4 3
možnosti
Foto

Archív Nožičky. Já ale když neotevřu diskusi, tak z důvodu, že nechci (nebo nemám čas) diskutovat. A pak tudíž nelezu trollit jinam. To je ale nad chápání zdejšího uplakaného blogera, který stále pláče, že není preferován a má přehled o každém šprochu v redakci. Pro zasmání:

https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783374

5 0
možnosti

...je to hotovej nezmar, jako nějakej Boušek z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili od ,Exnerů’, a vždycky se jim tam vrátil, že tam zapomněl fajfku. Lez jim tam voknem, dveřma, z kuchyně, přes zeď do lokálu, přes sklep do výčepu a byl by se spustil snad komínem, kdyby ho byli hasiči nesundali se střechy. Takovej byl vytrvalej, že by se moh stát ministrem nebo poslancem. Udělali pro něj, co mohli.“

5 0
možnosti

To je známá věc, leč skleróza dnes vládne světem. Udělal jste ale naopak nyní moc dobře. Zvláště v tomto předvánočním čase jste byl díky uzavření diskuze ušetřen už tradiční diskuzní exhibice vládního mluvčího Kněžínka.

3 1
možnosti

Tak nějak - je ostatně vidět, jak si to snaží vynahrazovat tady i v diskusi pod Flaškovým reblogem o korespondenční volbě.

0 2
možnosti

Všiml jsem si.

0 0
možnosti

A vy se snažíte vynahradit si diskutérský absťák jinde proč? Pokrytec non plus ultra, že?

4 0
možnosti