Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zase jedno shrnutí: 20.12. 10:20 je zde 162 diskusních příspěvků, z toho 42 od p. Nožičky. Opakuji, že p. Nožička napsal blog na stejné téma a diskusi pod ním zakázal. Zde jsme ho požádal hned po jeho prvním příspěvku, aby zde nediskutoval. Obrázek si o takovém člověku jistě udělá každý sám.

2 0
možnosti
KK

Pan Nožička nenapsal blog na stejné téma, máte to špatně. Vy jste napsal blog na stejné téma, jako pan Nožička. On byl první.

A nechápu, proč by zda pan Nožička nemohl diskutovat, vždyť vy sám jeho blog v tom svém zmiňujete.

A kromě toho, pan Nožička se zde povětšinou brání útokům ostatních diskutujících a vzdoruje stejně hrdinně, jako vzdorují Ukrajinci útokům Ruska.

2 1
možnosti
JB

J72a31n 85B81e50r54t24l

19. 12. 2023 18:28

Z rozhodnutí olympijského výboru o startu Rusáků na olympiádě je mi zle.

Ovšem nechápu, jak rozhodnutí některých sponzorů ukončit kvůli tomu spolupráci s Českým olympijským výborem vyřeší nastalou situaci. Pokud tím bude někdo poškozen, budou to čeští sportovci. Takže pochvala od MPA mi přijde mimo mísu.

Nebo se mýlím? Uměl by mi to pan Flaška vysvětlit?

3 2
možnosti
Foto

Co je na tom k nepochopení? Na olympiádě, kde budou startovat rusáci, by neměli startovat žádní slušní sportovci. A ty neslušné prostě sponzoři nechtějí podporovat. Sám píšete, že vám je ze startu rusáků zle. Těm sponzorům také.

3 0
možnosti
Foto

Mluvčí Zdeněk Kovář pak pro Sport.cz upřesnil, co to obnáší. „Stahujeme se z veškeré komunikace, poprosili jsme ČOV, aby nikde nebyla naše loga,“ vysvětlil. Na rozdíl od minulých her Plzeňský Prazdroj ani nechystá vlastní kampaň k hrám.

3 2
možnosti
DR

Tak díky tomu ten zloduch Bach dneska určitě neusne a zítra podá demisi.

1 0
možnosti
PK

Vážený pane Nožičko, buďte prosím tak hodný a nespamujte diskuzi. Slušně vás žádám, vyjadřujte se v diskuzi u svého blogu. Pokud na to nemáte, pak neobtěžujte jinde. Je dost trapné, když u stejného tématu sám diskuzi neotevřete, ale pak se snažíte svůj blog obhajovat na diskuzi jiného autora.

9 2
možnosti
KK

Blog pana Nožičky byl zmíněn v článku, ke kterému diskutujete. Nevidím jediný důvod, proč by se pan Nožička nemohl k tématu vyjadřovat. Stejně tak k příspěvkům, které se ho přímo týkají. A ujasněte si význam slova spam.

2 2
možnosti
Foto

Karma, dovolím si vložit část zdůvodnění odvolacího soudu, který potvrdil platnost výpovědi pro učitelku Bednářovou, která podávala dětem informace o válce na Ukrajině tak, že čelí i obžalobě za popírání genocidia.

"Připomněla, (soudkyně) že podle evropské judikatury lze na učitele pohlížet přísnější optikou, co se týče svobody projevu a jejího omezení. „Učitel by měl mít vyšší míru odpovědnosti za to, co veřejně říká, a zejména co říká před žáky,“ zmínila."

Tady mi to snad učitel Nožička nesmaže, jako v diskusi pod jeho článkem.

9 0
možnosti
JN

Já si za vším, co jsem napsal v blogu, na který pan Flaška tímto článkem reaguje, stojím. Zrovna tak si stojím i za všemi jinými zde publikovanými blogy a jsem si stoprocentně jist, že jsem na rozdíl od vámi zmíněné učitelky Bednářové v žádném z nich ruskou agresi na Ukrajině nepopíral.

Nejenom vás bych nicméně chtěl upozornit na to, že pokud se někdo snaží pošpiňovat jinou osobu a šířit o ní nepravdivé informace za účelem toho, aby například měla problémy v zaměstnání, tak naopak může skončit u soudu on.

2 5
možnosti
TC

Nejsmutnější na tom všem je, že takový člověk jako učitel, předává svoje vědomosti a názory naši nastupující mladé generaci. Štěstí, že nepochází z mého města.

9 4
možnosti
JN

Mně naopak přijde smutné, když tady někteří lidé, nemajíce jiné argumenty, vytahují něčí profesi ( a u administrace jim to většinou prochází).

A když např. mezi plusujícími vidím i pana doktora Vodvářku: pane doktore, jak by se Vám líbilo, kdyby někdo psal např. to, že je štěstí, když kvůli vašim politickým názorům není nucen chodit do vaší ordinace?

5 4
možnosti
RK

Děkuji pane Flaško, že tu necháváte nechutnou exhibici pana učitele. Vidět tenhle etalon morálky v takovém rozkladu - k nezaplacení.

10 1
možnosti
PJ

koukám, že se nám učitelskej rozjel, doufám že až si zase bude příště moralisticky stěžovat, vzpomene si na to, jak se chová on.

9 0
možnosti
DR

Tady se jich rozjelo.

8 0
možnosti
Foto

Tak když má pan "učitel" potřebu v diskusi nejen trollit, ale se i opakovat, tak já též. Pro pobavení:

https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783374

2 2
možnosti
JN

Odkaz na někdejší sérii 16 blogů inženýra Flašky, v nichž tehdy ani jednou neotevřel diskusi:

https://flaska.blog.idnes.cz/?strana=19

Což je samozřejmě věcí každého blogera, nicméně je silně pokrytecké, když se pan Flaška snaží strefovat do jiných kvůli tomu, že také ne vždy diskuse otevřou....

3 3
možnosti
RK

Neuvěřitelně otravný člověk.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.