VF

Tomáši, podobné otazníky je přece možné vznášet jen nad jednáním "Pětilkolky", "Fyjaly" a "EU". Jinak tu budeš ta šiřitele konspiračních teorií.

VP

Osobně tyto otázky nad jednáním výše uvedených vznáším pravidelně, přestože problémy s nedostatečnou kvalifikaci, nízkým příjmem, neznalosti pravopisu ani závislosti na sociálních dávkách či automatech nemam. A ujišťuji Vás, ze takových nás jsou v ČR statisíce, možná i par milionů. Kam tedy patříme?

KL

Pana doktore Flaško, když už umíte tak skvěle diagnostikovat na dálku, mohl byste mne vyšetřit? Občas mne pobolívá levé rameno a slzí pravé oko. Můžete mi říct, co to je a jestli je to vážné? A pak mi na to taky něco předepsat? Jste evidentně lékařská kapacita, tak to pro vás musí být hračka.

Předem děkuji.

Foto

To jsou záchvaty antievropského fanatismu. Na léčení stačí výlet třeba do Minsku.

VP

Konečně je to tady. Už jsem se bál, že to nepřijde. Situace je to od začátku prekérní. Kdyby se střílelo na demokratického politika, je to jasný podpis populistů a proruske dezinformacni scény. Ale co teď? Jednu dobu uz to vypadalo nadějne, to když nějaký investigativní demokraticky novinář na Slovensku zjistil, ze střelec kdysi koketoval s Ruskem. Jenže pak to splasklo, když se ukázalo, ze později změnil názor a na premiéra už střílel jako zarytý příznivec progresivně liberální demokracie. Jak dal tedy? Čin osameleho silence? Snad, ale co když Fico vytáhne nějaké důkazy, ze v tom nejel sám? To by pak mohl tem jediným správným demokratům poradne zavarit. Popření atentátu je tedy logickým dalším krokem. Ostatně - pochybuji, ze Fico někdy nějaké důkazy, ze byl skutečne vazne zraněny, předloží. A i kdyby, má dostatečnou moc na to, aby zajistil, ze budou zmanipulované. Určite nějaký další investigativec zjisti, ze na Ficovy lékaře vyviji tento příznivec diktatorskych režimu nátlak. Myslím, ze všechno nakonec tedy dopadne, jak má. “Kdo ví, jak to bylo doopravdy”. Oni uz v tom ti jediní správní demokraté umí dobre chodit.

JU

Vůbec jste ten článek nepochopil. Pan Flaška se jen snaží oplácet dezolátům stejnou mincí...Jsou to právě oni, kdo má neustále tendenci zpochybňovat to, co se kolem nich děje a co se jim nehodí do krámu a to i přesto, že se jedná o věci na první pohled nezpochybnitelné a oni sami nemají žádné důkazy o opaku. Virus covidu neexistoval a pokud existoval, byl uměle vytvořen Američany v čínských laboratořích, vakcíny jsou vražednější než samotný virus, mainstreamová média jsou prolhaná, za to, že Rusko muselo napadnout Ukrajinu, můžou zlé Spojené státy, ...jak se vám takové bláboly líbí?

PN

Větší blbost jsem nečetl a to už jsem četl i bobkový list.

Foto

Nejen, kde je pravda, ale i co je pravda. Každopádně Ficův odpouštěcí/obviňovací projev byl nechutný.

Vašek

VH

Zde máme krásnou ukázku, že zde zatím máme svobodu slova, když i někdo jako tahle Flaška zde může šířit své bludy.

Snahy o omezení svobodu projevu sice jsou, ale on se bát nemusí, jelikož kope do těch správnejch, tak si bude moci blábolit jak jen bude chtít.

VP

Svobodu slova zatím máme, ale jen teoretickou. Pokud kopete do těch správných (Rusko, Orban, Fico, AfD), jsou Vám povoleny: evidentní vulgarismy, dehonestujici nálepky (Putler, Russko, nácek a další). Můžete shazovat i cely národ jako celek, kategorizovat ho v podstatě jako intelektuálně méněcenný (opět Rusko) Přestože je to v radě případu za hranou zákona, nestane se Vám nic. Pokud ovšem kritizujete ty chráněné (zejména USA a Izrael), můžete to dělat klidně věcně a slušně, ale i tak se pohybujete na hraně vyhazovu. Vlivem politiků a zájmových skupin, které podporuji lidé jako je pan Flaška, se tak společnost postupne fašizuje a prohlubuje se nenávist mezi jednotlivými nazorovymi skupinami.

PJ

Tak po Džamile tady máme už druhého doktora přes monitor tv. Gratuluju. Myslím, že v tomto oboru začínáme být světová velmoc.

DR

Ať je to jak chce, dle těch jeho včerejších slov je jasné, že mu honem rychle otrnulo.

VP

Tak tak. Cítit se po několika týdnech lépe, nechat se pustit z nemocnice a dokonce mluvit, to si dovolil příliš. Je to silne podezřele. Určite se už brzo ukaze, ze k atentátu ve skutečnosti nedošlo. Kolik chytrých hlav z rad investigativnich angažovaných novinářů se dá dohromady a zvedne hozenou rukavici?

  • Počet článků 1323
  • Celková karma 30,82
  • Průměrná čtenost 3001x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.