PD

P83e13t84r 64D15r82a80p68a10l

30. 6. 2024 18:47

Jenže ono se jaksi nemluví o nějakém setreni. Musí mít tv 4000 zamestnancu, musí pri komentování hokeje nebo fotbalu nebo biatlonu být na jeden prenos 6 mluvících hlav, musely jet na pohřeb anglické královny 3 štáby...a tak bychom mohli pokračovat. A když budu jo urejpanej...když je ten prázdninovy program a popadesaty uvidim Angeliku, vinetua a chalupare...bude i prázdninová sleva?

Foto

Jestli byste dokázal komentovat jakýkoliv přenos bez přerušení, třeba jako Andy nebo pod., nabídněte své služby.

Nebo se staňte ředitelem TV.

VP

Domnívám se, ze nikdo rozumný nemůže nic namítat proti existenci veřejnoprávních médií, prave naopak. S tím samozřejmě souvisí i nějaké poplatky za ne, ve formě a výši, o nichž by měla být vedena diskuse. Co ovšem musí skoncit, je situace, kdy si některá veřejnoprávní media pletou svou roli informovat diváka s roli vychovávat diváka, tedy namísto zprostředkovat a komentovat informace, tyto informace podávat z osobního pohledu moderátora či jeho šéfa, a vydávat tento pohled za objektivní a jediný možný. Moderátor je pouze moderator, a pokud hodlá být zároveň aktivistou, asi by měl raději pracovat pro soukromou televizi, která ho bude platit za šíření soukromých názoru jejího majitele, ne pro televizi, která MUSI brát ohledy na postoje všech. Progresivismus a dnešní typ západního liberalismu je pouze jedním z velmi mnoha nazorovych směru, ne jediným možným, odsuzujicim nositele všech ostatních názoru do roli nevedoucich, tzv. dezinformacemi ovládaných neznalku. Totéž platí i o radě ostatních témat, která hybaji dnešní společnosti. Celá tato “kultura” typu “jedine já mám ty správne informace, a protože ty tvrdis něco jiného, podlehas dezinformacim” musí skoncit, a to co nejdřív. Protože právě toto rozděluje společnost, na ty “lepší” a “horší”, nikoliv na pouze jinak smýšlející, jak by tomu mělo být. Ty opravdu špatne až vyloženě lživé informace vždy vytřídí časový a dějový filtr, takže naprosto není třeba, aby (predpokladane nebystremu divákovi) vysvětloval ten jediný správný ramec nějaký aktivisticky moderator, který navíc často zataji radu souvislosti, které nekoreluji s jeho svetonazorem.

MR

Z demagogie za jedna, z myšlení a logiky dvakrát za pět. Doufám, že nám pan Flaška vysvětlí, proč mají platit televizní výpalné firmy dle počtu zaměstnanců.

MV

M22i91l86a26n 96V41i21k

1. 7. 2024 16:28

Aroč ne? Přece takový horník se v porubu rád dívá na pěkný televizní seriál..

AK

Jak říkají naši sousedé: "Keby inakších vecí nebolo..."

Další věc která je opačně než jak nám vládnoucí politici vyprávěli.

A když už máme hentu korespondenční volbu, budou to platit i ze zahraničí?

Internet a mobil jistě mají.

MB

Jo, to by mě taky zajímalo, jestli budou mít krajánci povinnost platit daň z internetového připojení, když mají tu korespondenční volbu.

JJ

"Zpravodajství by se nesmělo dotknout vládnoucí kliky"...

Tak to máme i s dnešními poplatky. a aby se to s blížícím se termínem voleb do parlamentu "vylepšilo", přidáme těm "nezávislým mééédiím" ještě nějakou tu kačku. aby ta objektivita byla ještě objektivnější a když nás to vlastně nic nestojí.

FL

Využívá chybných vládních rozhodnutí. Tak ať je vláda nedělá. Dnešní technologie umožňuje aby platil jen ten kdo se chce dívat, komu to za to stojí.

Pokud jde o sociální a zdravotní pojištění, taky by mohly fungovat privátní pojišťovny, ale tady jde o něco jiného - princip solidarity mezi mladými a starými, bohatými a chudými. Na hokej a koncerty ať mně Fiala laskavě nenutí abych někomu přispíval (sám TV přijímač nevlastním) a v tomhle fandím Babišovi.

AM

Myslíte, že je nutné vysílat z hokejového MS všechny zápasy i těch nejslabších ??

To stejné koncerty vážné hudby, vy musíte vidět dirigenta a orchestr, vám by to nestačilo z rádia ??

O nesmyslných zpravodajstvích, Stardance a dalších blbostech nemluvě.

Foto

Nesmyslné zpravodajství?

Víte, jak vysoko je hodnocen třeba Jakub Szántó?

Víte, že Tomáš Etzler pracoval pro CNN? ̈

Máme skvělé reportéry, celou řadu. Jsou objektivní a slušní.

OF

Česká televize ? Díváte se na fotbal ?

Reklamy Pouze Tipsport, Betano, Fortuna a SázkaBet.... no a ještě booking.com. Vždyť je to zločin v živém přenosu. Kolik dalších gamblerů budou mít tyto reklamy na svědomí ? 10 000 za registrace /Sázka Bet/. Ten kdo tyto reklamy nasmlouval by měl být na minutu vyhozen. To vám nevadí ? Je toto normální?

Žádost o povolení studny, 300 Kč...od 1.7.2024 10 000 Kč.

Kdyby ministerstvo/ nevím kam stavebnictví patří /udělovalo pokuty za nezkolaudované stavby ,pochopil bych. Skoro každý barák v Česku má v tom ohledu nějaké " rezervy". V Německu zpětně nezkouladujete nic. Nač nějaká kolaudace, stavební projekt... stavíme načerno, vzorem jsou nám politici.

Televizní poplatek je okrajová záležitost. Úkolem vlády je zjednodušit a očistit podnikatelské prostředí. Dost bylo úplatků,

cinknutých veřejných zakázek, dotací....dostal Kellner, nositel

.

OF

Řádu bílého lva těch 200 ml dotací na Škoda Transporation ?Jak to dopadlo ?/ Fiala by mu dal dotaci i na Home Credit/. Vláda svoje loutkovodiče chrání, všechny vlády se chovají jako Pasok a Nová

demokracie v Řecku, jen nás zadlužují a řeší kraviny. Dopadneme

jak Řecko... a vy tu řešíte televizní poplatky. Martin Luter roku 1517

přibil na dveře kostela ve Wittenbergu 95 tézí kritizujících katolickou církev. Já bych těch tezí měl asi více, týkajících se/nejen/ Fialovy vlády , mohu si ale přibit jen na WC.

Fialova vláda nekomunikuje, nevysvětluje....má jen zastánce jako autor tohoto článku, kteří jen mlátí prázdnou slámu. Styďte se...

LS

Ale pozor!! Nejvíc těch kteří nevlastní televizi se nachází tady na blogu. Ovšem přehled o dění v ČT mají dokonalý.

Co se týče programů, ušetřit zrušením ČT24 a dětského kanálu (u ostatních neznám obsah, tudíž nekomentuji)

Dát do vysílání více reklam a tím rozpočet vylepšit.

Veřejnoprávní rádia zafinancovat z reklam.

Zbytek zafinancovat z rozpočtu. Platit nějaký koncesionářský poplatek je nesmysl. Akorát to zvyšuje náklady na její financování. A to jak ze strany státu, tak ze strany občanů.

  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,74
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.