Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

L66e40o 67K48R33Á97T54K15Ý

24. 4. 2024 8:09

Rakušanův advokát?

0 0
možnosti
AK

Kdyby nebyla registrace islámu převzata z EU, nemohlo by ji Ministerstvo kultury udělit, pro rozpor se zákonem č.3/2002 Sb. zejména v paragrafu 5:

Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud

a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,

b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,

c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,

e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo

f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.

3 0
možnosti
Foto

Islam nic takového nezná.

0 0
možnosti
AK

Domnívám se, že podporovat invazi agresivních afroislámských primitivů, kteří jsou ekonomicky většinou nepoužitelní, hraničí s velezradou a mělo by to být trestné.

3 0
možnosti
Foto

Tak u křesťanů to vítačství dává smysl. Až je muslimové podříznou, tak to pro ně na rozdíl od nás nebude definitivní konec, ale budou mít za mučednickou smrt kladné body do té podstatné části existence.

A řeči o "rozdělování národa" jsou jasnou známkou totalitního myšlení; my demokraté naopak považujeme pluralitu názorů za positivní záležitost.

0 0
možnosti
PM

P97e87t54r 97M53a31t81l27a17s

23. 4. 2024 13:04

Pane Firla,já, když cestují do země, se kterou nemáme bezvizový styk,tak musím, zpravidla na letišti zakoupit vízum,taky 50 USD,mám zajištěné ubytování i stravu a kapesné.A za 14 dnů vypadnu,nedělám tam bordel atp...na rozdíl od ilegálů.

A EU s tím nehodlá nic dělat,jen přijímat nové a nové migranty.

13 0
možnosti
Foto

EU doteď migraci neřešila.

0 0
možnosti
MN

Narozdil od vas,mam male deti a regulerne se ted bojim o jejich budoucnost k vuli prijeti tohohle uchylneho paktutou tim ...pip... Rakusanem! Ale mnohem vic me desi takovi stari a zapskli Eurohujeri jako vy s volebnim pravem. Pohrdam vami a doufam, ze po pristich volbach a pripadne vyhre ANO emigrujete do nejake te vasi zapadni zaslibene zadnice a uz se nikdy nevratite! Tfuj...

9 0
možnosti
Foto

Hlavně se naučte česky.

0 4
možnosti
Foto

Komu nestačí statistiky, týkající se kriminality a zdravotnictví v zemích jako je Francie, Německo, Švédsko atd. od roku 2015, tomu není pomoci.

10 0
možnosti
Foto

Sem s nimi, díky.

0 8
možnosti
JK

Ne. Ti příchozí opravdu nejsou jako my. I ti Ukrajinci jsou jiní. Jenomže Ukrajinec se dokáže přizpůsobit, najde si práci a nechce, aby lidé v ČR se přizpůsobovali jemu.

11 0
možnosti
PS

No a proč čekat na dopady proč odhadovat výsledek migrace. Máte tu bohatý stát kde se nezamykal barák protože kriminalita prakticky neexistovala. Švédsko začalo bezhlavě přijímat a dnes Švédsko poráží Mexiko v počtu útoku granátem. Střelba je tam 5x četnější než v sousedních zemí. Existují tam no-go zóny kde vám stát negarantuje bezpečnost ergo stát selhává v základní funkci tedy ochrana obyvatel. Každý kdo hledá pozitivum v migračním paktu je slaboduchý jedinec. Kdyby EU myslela boj s nelegální migrací vážně tak se nevěnuje přerozdělování ale zastavení migrace jako takové. Ale tito lidé tleskají ve stoje pašerákům to už jste zapomněl?

Jsou tu dvě akce které zničí Evropu a to greendeal a migrace obě tyto akce EU mohutně podporuje dopady jsou vidět už teď.

14 0
možnosti
Foto

Namlet dohromady migraci a green deal - každé o něčem zcela jiném - může jen hodně duševně slabý jedinec.

0 11
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik