Foto

Jeďte se podívat na ta pozitiva do Německa, Francie, Švédska, Anglie atd a potom někomu můžete kázat o přijímání. V dnešní době už je každému průměrně inteligentnímu jedinci jasné, že migrace je problém.

MK

Co přichází za ,,chudinky,, je vidět dnes a denně v Německu, Francii, Švédsku .. Děkuji, nechci.

PP

P91a85v90e78l 71P38o74n93e40c

22. 4. 2024 17:28

Připomeňme si, jak to vypadá v zemích, které byly ještě nedávno považované za vzor zvládnuté multikulturní integrace a nedělejme si iluze, že bychom to zvládli lépe.

"Organizovaný zločin migrantů přerostl myslitelné hranice. Švédsko ještě nikdy nic podobného nevidělo. Žádná jiná země v Evropě nic podobného nevidí. Přivedla nás sem politická naivita a nezodpovědná imigrační politika" -- Ulf Kristersson, švédský premiér v roce 2023.

PP

P90a95v12e56l 44P60o48n46e37c

22. 4. 2024 17:30

Princip multikultury v německých školách selhal, přiznala Karin Prienová (CDU), ministryně školství spolkové země Šlesvicko-Holštýnsko. Násilí mezi studenty je podstatně horší, než vedení škol a politici přiznávají. -- Německo, 2024

JH

J55a20n 64H92a15r73v15a36n

22. 4. 2024 12:59

To je ale blábol - zmotat dohromady skutečné UPRCHLÍKY z Ukrajiny, což jsou opravdu lidé naší kultury, s ekonomickými MIGRANTY z Afriky, Arábie, kteří jsou naprosto odlišné kultury!

Od kazatele církve bych čekal vyšší inteligenci.

SB

Pane Firlo, máte čtyři dospělé potomky. Ti jsou sice už dospělí, ale pravděpodobně dosud mladí. Vzledem k vašemu věku mají vaše děti asi něco mezi dvaceti a třiceti lety.

Ať chcete, nebo nechcete, tak to, co prosazujete, by jednou mohlo dopadnout na ně.

Vy před sebou nemáte nějakých padesát let života, ale vaše děti možná ano. A když ne vaše děti, tak vaše vnoučata.

Až budou mít problémy s přistěhovalci, tak to bude i vaše vina, že to nyní prosazujete.

AK

Skutečně si nemyslím, že by mezi základní lidská práva patřilo, aby se někdo v Africe, na Blízkém nebo Středním Východě probudil, řekl si, že ho to doma už - z jakýchkoliv důvodů - nebaví a že překročí nelegálně 6 až 8 hranic a nastěhuje se do země, kterou si vybere.

Aniž by se zajímal o to, zda s tím obyvatelé té země souhlasí nebo ne...

JV

Pan kazatel, který se zajímá o uprchlíky a lidi na kraji společnosti - rozuměj je aktivní v neziskovce, se zase předvedl " ...strašili neúměrnými cenami energií a pohonných hmot, vysokou inflací a věci se mají jinak. Ceny se vyrovnaly na příznivou hladinu," Milý pane, měli jsme takřka nejvyšší ceny energií, což platí dodnes. Pohonné hmoty zase rostou, inflaci jsme měli druhou nejvyšší v EU. Ceny se přibrzdily na vysokých hodnotách. Kde žijete?? Kdo lhal? Nebyla to spíše vaše obdivovaná pětikoalice? A když už chcete kritizovat někoho v televizní diskuzi, zjistěte si, jak se jmenuje. Nebyl to Ondráček ale Radek Vondráček.

JH

J41a48n 47H42a98r48v83a81n

22. 4. 2024 14:34

Aha, on je z neziskovky - tak to jeho blábol vysvětluje

LP

Clovece nestastna, to neni ani hruza, ani strach a ani zadna snaha o rozdeleni naroda. Nekdy se holt stane, ze to, co je ve vasem pohledu akorat populisticke, tak je i uzitecne. Sam musite videt, jake problemy to zpusobuje v tech zemich, ktere vam tady dikutujici vyjmenovali. Mohl byste alespon odpovedet na dotaz, proc tolik usilujete o zaseti stejnych problemu i pro obcany CR ? Je to nejaka forma trucu ? Zlomyslnosti ?

MP

"Během posledních let jsme zjistili, že přicházející k nám jsou lidé jako my. Mají své city, rodiny, cítí bolest a osamoceni. Potřebují přijetí a nový domov pro své rodiny. Chtějí žít."

Tak si je nastěhujte k sobě. Pomáhat se má, ale za svoje.

Většina příchozích se chce mít materiálně dobře. Ta horší část chce prosazovat islám. Ti nejhoší jsou teroristé. Jak chcete v tom davu neznámých lidí poznat, kdo je kdo?

Lidová moudrost tomu říká "hřát si hada na prsou".

PP

P53a65v28e69l 19P86o84n62e30c

22. 4. 2024 20:56

"Hořící les nezachráníme tím, že si hořící stromy nataháme do svého domu." -- autor neznámý

PP

Ten oheň, to je fundamentální (radiální) islám. Hlásí se k němu zejména další generace imigrantů z blízkého východu. Jistě ne všichni, ale většina.

  • Počet článků 134
  • Celková karma 17,68
  • Průměrná čtenost 566x
Jsem kazatelem Církve bratrské, ženatý, mám čtyři dospělé děti. Kromě mých pracovních povinností, se zajímám o otázku cizinců a o osoby na okraji společnosti.

Seznam rubrik