Zákaz ohřívání knedlíků v mikrovlnce? Splněno!

Dobrý den, jmenuji se Vítězslav Jandák a v naší straně ČSSD (mimochodem, vyhráli jsme letošní volby!) mám, kromě oblasti kultury jako takové, na starost i kulturu stravování...

Mnozí z vás mě znají jako úspěšného herce a jak známo, my herci zdravou stravu zrovna moc nevyznáváme. Ne snad proto, že bychom nechtěli, ale prostě proto, že podmínky při natáčení nám to zkrátka příliš neumožňují. A tak jsem byl i já, stejně jako řada z vás, nucen stravovat se po všemožných hospodách, hostincích a restauracích, povětšinou nevalné úrovně.

Přiznám se, že kvalita knedlíků byla sice tím posledním, co jsem při konzumaci v těchto zařízeních sledoval, ovšem jak známo, jsem členem strany ČSSD, tedy strany, která vždy pohotově reaguje na stesky a přání obyčejných lidí.

Proto vám z tohoto místa slibuji, že ČSSD bude důsledně prosazovat zákaz ohřívání knedlíků v mikrovlnných troubách a to na všech úrovních restauračních zařízení!

A aby můj slib nebyl brán jen jako pomyslný výkřik do tmy, půjdu já sám příkladem. Při své příští návštěvě restaurace se na férovku kuchaře zeptám:

"Ohříval jsi ty knedlíky v mikrovlnce, nebo ne?!"

A příležitost k tomu budu mít již zítra. Jdu totiž na takový malý, obyčejný oběd s naším odstupujícím panem předsedou.

Takže se těšte, kuchaři z hotelu Kempinski! 

 

Autor: Filip Fuchs | pátek 4.6.2010 13:10 | karma článku: 23,65 | přečteno: 2614x