Vzkaz prasatům: Chceme Otakara Vávru a basta!

A opět to musel být poslanec ČSSD, konkrétně pan Foldyna, který tzv. uhodil hřebíček na hlavičku. Nevím jak vy, ale já osobně bych si bez myšlenek z hlav poslanců této strany snad ani neuměl zavázat tkaničky u bot...

Přiznejme si to otevřeně, přátelé, kdo z nás měl včera večer dobrou náladu? Dovolím si odpovědět za vás za všechny. Pochopitelně, že nikdo! Jak by také ano, když nám Česká televize naservírovala, v den výročí upálení Mistra Jana Husa, americký (!) muzikál Funny Lady!

Co je to za zrůdu, která si v okamžiku, kdy celý národ očekává a těší se na shlédnutí filmu "Jan Hus" od Otakara Vávry, dovolí odvysílat něco tak obludného jako tento americký muzikál? Co je to za bezcitné monstrum, které si dovolí ve sváteční den zkazit náladu nám všem, kteří jsme se na film Otakara Vávry tolik těšili? A je to vůbec ještě lidská bytost, když dokáže takto hulvátsky pošpinit památku Mistra Jana Husa?

Nezbývá mi nic jiného, než použít na adresu České televize originální slova pana poslance Foldyny. Ten to totiž, s elegancí sobě vlastní, vyjádřil za nás za všechny asi nejlépe. Takže:

PRASATA Z ČESKÉ TELEVIZE, PŘÍŠTĚ SI TU SVOJI FUNNY LADY STRČTE LASKAVĚ DO PRDELE!

Myslím si, že tato slova již nepotřebují žádný další komentář. Zbývá už snad jen poděkovat voličům, jejichž hlasy pana Foldynu do poslanecké sněmovny dostaly:

Ústečané, tak vám tedy moc pěkně děkujeme...

 

Autor: Filip Fuchs | středa 7.7.2010 18:16 | karma článku: 26,78 | přečteno: 1840x