Václave Klausi, omlouvám se Vám za svého "kolegu" blogera!

To, co dnes předvedl svým blogem pan František Kocura, přesáhlo všechny myslitelné meze slušnosti! Tolik hnusu, žluči a nenávisti, kterou pan Kocura pomyslně "chrstl" do tváře pana prezidenta se jen tak nevidí!

Přesvědčte se sami, vážení čtenáři, co si tento student dovolil na adresu našeho pana prezidenta:

Neměl by se prezident Klaus přejmenovat na "Klauna" ??

To je hnus, že?

Kde se vůbec bere v tomto člověku, který našemu panu prezidentovi nesahá ani po kotníky, ta drzost, s jakou o něm píše?

A co na to jeho rodiče? Pochlubí se jim jejich synáček tím, co předkládá široké veřejnosti k přečtení?

A jaká je vůbec jeho motivace k napsání takového hnusu, který dělá ostudu nám všem, slušným blogerům?

Píše snad pan Kocura svá "dílka" pod vlivem alkoholu, či dokonce drog? Napsat něco tak hloupého a vulgárního totiž normálně uvažující člověk snad ani nemůže. Navíc, napsat to o panu prezidentovi!

Ne! Nebudu se již déle zabývat tímto primitivem, kterého snad ani není možné nazývat lidskou bytostí. Pan František Kocura se napsáním tohoto článku zařadil mezi duševní mrzáky, nad kterými si můžeme maximálně tak odplivnout. Za víc než za odplivnutí totiž "myšlenky" pana Kocury nestojí!

Závěrem bych rád vyzval vás, slušné blogery, slušné čtenáře, prostě všechny slušné občany k tomu, abychom  alespoň symbolicky podpořili pana Václava Klause a jeho myšlenky.

Napadlo mě proto, což takhle (na protest proti článku pana Kocury) vyměnit všechny úsporné zářivky, které máme ve svých bytech a domech a nahradit je obyčejnými žárovkami, pokud možno s co nejvyšší spotřebou!

Myslím si, že pan Václav Klaus si to nejen zaslouží, ale byl by nám za tento projev podpory jeho geniálních myšlenek nesmírně vděčný...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | úterý 3.8.2010 20:10 | karma článku: 25,40 | přečteno: 1732x