Kubice na vnitru? Z bláta do louže (ale spíš po kolena v ho....)!

To se naše vládní trojkoalice zase vyznamenala! Místo Radka Johna přiklepla post ministra vnitra Janu Kubicemu! Tomu Janu Kubicemu, který sprostě a zákeřně zařízl Jiřího Paroubka a celou ČSSD, těsně před otevřením volebních místností v roce 2006!

Snůška lží a polopravd, která v roce 2006 vešla do dějin jako tzv. Kubiceho zpráva, naznačovala mj. i to, že pan Paroubek měl mít sexuální styk s nezletilou dcerou pana Ďurička! Nyní se tedy člověk, který vypracování takového svinstva řídil a dohlížel na něj, tedy pan Kubice, má stát ministrem vnitra? To si z nás premiér Nečas dělá srandu? To nás má opravdu za úplné debily, trpící ztrátou paměti? Jak se může člověk, který těsně před volbami v roce 2006 vědomě poškodil a před celou veřejností sprostě očernil předsedu ČSSD, pana Paroubka, potažmo celou ČSSD, stát ministrem vnitra?

Jestliže v roce 2006, těsně po volbách, přirovnal pan Paroubek zveřejnění tzv. Kubiceho zprávy k událostem z února 1948, potom je současné jmenování Jana Kubiceho ministrem vnitra ještě mnohem horší. Je to plivanec do tváří všech opozičních poslanců a opozičních politiků vůbec. Právem se totiž mohou obávat toho, co si na ně všehoschopný pan Kubice, z pozice ministra vnitra, připraví. Jakou špínu na ně zase vytáhne, jenom proto, aby jejich strany před volbami poškodil a odebral jim hlasy voličů, přesně tak, jak to učinil v roce 2006.

Jmenování Jana Kubiceho ministrem vnitra je jednoznačně dalším z řady chybných kroků, které současná trojkoalice, pod vedením premiéra Nečase, učinila. Jestliže nechceme, aby v budoucnu spatřila světlo světa Kubiceho zpráva II, Kubiceho zpráva III, Kubiceho zpráva IV, kterými budou chtít současné vládní strany pošpinit a očernit ČSSD, potažmo ostatní opoziční strany, ve snaze získat zpět hlasy voličů, které svou neschopností vládnout ztratily, potom jsou jediným možným východiskem předčasné volby.

V opačném případě totiž hrozí to, že se bude opakovat rok 2006 a těsně před otevřením volebních místností v roce 2014 přijde někdo z představitelů ODS, TOP 09, či VV se "zaručenými" informacemi o tom, že Bohuslav Sobotka jí malé děti, že pan Michal Hašek praktikuje sex se zvířaty, nebo, že David Rath kšeftuje s lidskými orgány...

Zdá se vám to přehnané? Možná. Podívám-li se však na události, které se odehrály na naší politické scéně během posledních dnů a týdnů, potom mám obavu, že realita bude v roce 2014 ještě mnohem horší...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | úterý 19.4.2011 11:51 | karma článku: 21,51 | přečteno: 1280x