Klasnová a Bárta: Tuctová svatba v utajení?

Asi o jejich sňatku nikdo z vás dosud neví. Možná o něm dosud nic netuší ani samotní novomanželé... Oba totiž po obřadu svorně prohlásili, cituji : "Naším záměrem nebylo svatbu medializovat..." I proto se nejspíš jejich svatba v ničem nelišila od svatby kohokoliv jiného.

Aby nedošlo k přílišné medializaci, rozhodli se oba zamilovaní říci si své "ano" na naprosto tuctovém, obyčejném  místě, na kterém si své "ano" říkají dnes a denně stovky, ale spíše tisícovky běžných novomanželských párů...

Ano, tušíte správně! Oním místem, které vám zaručí, že se o vaší svatbě nedozví skoro ani vaši rodiče, natož nějaká média, je luxusní zámek Mcely na Nymbursku!

A aby naši čerství novomanželé ututlali svou svatbu ještě více, rozhodli se jim jejich přátelé a příbuzní darovat naprosto běžný, obyčejný a dá se říci, na českých svatbách již okoukaný, tudíž téměř nezajímavý dar: let vrtulníkem!

Též pro přistání a následný vzlet vrtulníku si zvolili novomanželé naprosto běžné místo a obvyklý způsob. Pronajali si k tomuto účelu fotbalové hřiště!

Vzhledem k výše popsanému si proto musím položit otázku:

Nezasloužil by si budoucí ministr dopravy a současná místopředsedkyně poslanecké sněmovny přece jen velkolepější, netradičnější svatbu, než jakou byla tato?

Nebo bylo jejich záměrem, v době chystaných tvrdých úsporných opatření, jít běžným občanům příkladem a právě proto zvolili tento tradiční, neokázalý způsob svatby?

Ať už byly důvody pro jejich běžnou, tuctovou svatbu jakékoliv, jednu věc bych jim přece jen vytknul. Vrátím se proto ke slovům novomanželů z úvodu mého příspěvku: "Naším záměrem nebylo svatbu medializovat..."

Budiž, drazí novomanželé, měli jste plné právo na to, svou svatbu utajit. Nemyslíte si však, že je poněkud netradiční až nedůstojné, aby se o vaší (vskutku skvěle utajené) svatbě dozvídali občané až z mého příspěvku na blogu...?!

Autor: Filip Fuchs | neděle 11.7.2010 6:03 | karma článku: 20,92 | přečteno: 2044x