Kam se na Vás hrabou Homolkovi, pane Václave Moravče!

Včerejší diskuzní pořad Otázky Václava Moravce mi udělal velikou radost. Za ta přenádherná panoramata Prahy by se nemuseli stydět ani legendární Homolkovi... A to byli nějací fajnšmekři na panoramata!

Jako mimopražský (žiji nedaleko Humpolce v malebné vísce Vojslavice u dálnice D1) jsem s nadšením přivítal prostředí, ze kterého byl tentokrát pořad vysílán. Záběry na naši stověžatou matičku byly úchvatné a častokrát jsem se přistihl, zvláště když svá moudra pronášel pan Bohuslav Sobotka, že věnuji větší pozornost panoramatům za diskutujícími, nežli diskutujícím samotným. Nutno podotknout, že v případě výše zmíněného pana Sobotky a překvapivě i několikrát v případě pana Johna, jsem o nic podstatného nepřišel...

Chtěl bych proto touto cestou poděkovat celému štábu Otázek Václava Moravce za tuto včerejší nevšední podívanou a věřím, že i při následujících natáčeních pořadu bude poněkud neosobní a chladné prostředí televizního studia vystřídáno nějakým podobně zajímavým panoramatem z kteréhokoliv koutu naší krásné vlasti. Vždyť by to byla věčná škoda, nevyužít tolika krásných míst v naší republice.

Pro případnou debatu na téma: "Kam s vysloužilými politiky?", by se kupříkladu ideálně hodilo prostředí takové propasti Macocha, co říkáte...?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | pondělí 14.6.2010 10:37 | karma článku: 19,72 | přečteno: 1675x