Hlídám v supermarketu a asi budu náměstkem ministra vnitra!

Dobrý den, rád bych se vám představil. Říkají mi Vítek a již brzy budu pracovat na ministerstvu vnitra jako náměstek nového pana ministra...

Táhne mi na devatenáct let, proto si myslím, že o životě už něco vím. Učení na základní škole mě moc nebavilo, vlastně jsem do ní skoro vůbec nechodil a z učňáku mě vyrazili už po čtvrt roce. Rychle jsem si však našel zaměstnání a již přes rok pracuji u bezpečnostní agentury!

Celý den chodím po supermarketu s košíkem a dělám, jako že jsem skutečný zákazník. Přitom ale bedlivě a nenápadně pozoruji opravdové zákazníky, jestli nekradou.

Není to špatný job, ale přiznám se, že úplně nejradši mám takovou šichtu, při které stojím nepřetržitě dvanáct hodin v kuse v uniformě na jednom místě, nejčastěji před pokladnami, v ruce mám vysílačku a na nohou mám sešlapané a zaprášené polobotky od Vietnamců. Tohle mi jde asi úplně nejlíp! A právě proto si mě můj zaměstnavatel vybral jako svého budoucího náměstka na ministerstvu!

Navíc se mi moc líbí blondýnky. Až si našetřím na nějaký levný podnájem, určitě si nějakou najdu a pozvu si ji k sobě. Na ubytovně, kde momentálně bydlím, by se jí totiž nejspíš nelíbilo.

Až k tomu ale dojde, už vám sem o tom, pokud dovolíte, nenapíšu. Myslím si totiž, že intimní vztah mezi dvěma lidmi je pouze soukromá věc a ne nějaká Věc veřejná...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | úterý 1.6.2010 14:06 | karma článku: 27,02 | přečteno: 1934x