Hledá se táta a máma... Venkovani poprvé u moře!

Týden se s týdnem sešel a prostřednictvím televizní obrazovky k nám opět dorazil oblíbený pořad TV Prima "Hledá se táta a máma". A že se bylo na co dívat!

Jan z Hanušovic musel nejprve překonat svůj strach z letadla, neboť cesta do Tunisu s Jarčou a Věrou byla jeho leteckou premiérou. Po počáteční nervozitě se však sympatický vesničan uklidnil a se slovy: "Hlavně že tu mají pytlík na blití", se spokojeně usadil do sedačky.

Již společná jízda Jana a Jarky na velbloudu naznačila, že těmto dvěma to prostě musí vyjít! Oba zamilovaní se k sobě tiskli tak mocně, že i velbloudovi z toho vyschlo v hrdle. Přejme proto Janovi, ať si nevezme (zvláště v oblasti jeho společných sexuálních aktivit s Jarčou) příklad ze své brčálově zelené Škody favorit, které jak známo chcípne motor vždy jen několik set metrů před cílem cesty... Jarka totiž působí jako náruživá žena a podobným fatálním selháním v ložnici by ji Jan rozhodně nenadchl.

Jan se též ukázal jako velmi schopný obchodník, když po celodenním smlouvání na místním tržišti usmlouval cenu dřevěné sošky velblouda pro svou maminku z původních 35 dinárů na dinárů 8. Bezesporu úctyhodný kousek, pokud by však ten samý velbloud nestál na vedlejší tržnici, bez jakéhokoliv smlouvání, dinárů 5...

***

Druhá soutěžící, sympatická Eva Šlehoferová, poté co v minulém díle vyřadila až chorobně čistotného Tomáše, člena ochranky v obchodě s oděvy, absolvovala se svými dvěma posledními nápadníky cestu vlakem do Berlína.

Zde naši mladí podnikli okružní jízdu Berlínem, pod dohledem vždy elegantního pana Krafla. Ten se blýskl i poznámkou o tom, že "zde mají vilu i Angelina Jolie a Brad Pitt,ovšem nikdo v Berlíně neví, kde přesně se tato vila nachází". Zdá se, že pan Krafl, bývalý mluvčí České televize, se v Německu tak trochu nudí a zřejmě tak zanedbává svého životního partnera, když má čas sledovat zdejší bulvár...

Večer se Eva překvapivě rozhodla pozvat na večeři Milana, místo jejímu srdci bližšího Adama. Milan neponechal nic náhodě a okamžitě složil Evě romantickou píseň. Po jedné části Milanovy písně, konkrétně po slovech: "... v koupelně na podlaze po Tobě zůstaly Tvý vlasy...", se citlivá Eva nekontrolovaně rozbrečela!

Večeře však pokračovala v příjemné náladě, kterou doplnily tragikomické příhody se slánkou, která měla poněkud větší otvory, než jsou naši zamilovaní zvyklí a též došlo i na jazykové umění Milana, který v domnění, že objednává kachnu, objednal krvavý hovězí steak... Obě komické příhody byly doprovázeny, jako již tradičně, slzičkami Evy. Dle informací z produkce pořadu se jednalo o celkově šedesátý druhý Evin brekot během natáčení pořadu...

***

Třetí ze soutěžících, čtyřicátník Honza, cestoval s dvacetiletou Nikčou a s druhou adeptkou na vítězství Petrou, na Rhodos. Překvapivě s sebou vzal i svého zrzavého synka Vítka, což je vzhledem k místním teplotám a Vítkově pigmentu, velmi odvážné rozhodnutí. Věřme, že starostlivý otec neopomněl vzít dostatek opalovacích krémů s co nejvyšším ochranným faktorem. Vítek by totiž asi jen ztěží po svém příjezdu do Prahy rozdýchával posměšné narážky svých spolužáků: "Hele, Červeňáček jde..."

Po válečné poradě s Vítkem, na balkonu hotelu, Honza usoudil, že jen šest let věkového rozdílu mezi Vítkem a jeho budoucí matkou, není absolutně žádný problém a na romantické procházce po pobřeží nabídl Nikče společné bydlení.

Zdálo by se tedy, že je ruka v rukávě a nic nestojí zamilovanému páru v cestě. Jak však naznačily závěrečné upoutávky na příští díl, došlo při vodních radovankách k nemilé situaci, kdy Honza, právě pod dojmem toho, že je již ruka v rukávě, nasměroval pod vodou svou ruku tak nešikovně, že byl následně Nikčou obviněn z masturbace!

Upoutávky též naznačily i velké neshody mezi Evou Šlehoferovou a jejím favoritem Adamem. Zdá se tedy, že nikdo ze soutěžících nemá nic jisté a v příštím dílu se máme opravdu na co těšit. Já osobně se ho nemohu dočkat už teď. A co vy?

 

 

 

Autor: Filip Fuchs | čtvrtek 10.6.2010 23:43 | karma článku: 18,83 | přečteno: 3551x