Farma na Nově: Z křiváka "Kubího" se mi chtělo zvracet!

Kam se hrabe Rath, Pancová i Kott! Na křiváctví a bezpáteřnost Jakuba "Kubího" Reithmaiera, účastníka reality show Farma, nemá ani tato vyhlášená trojka úplatných gaunerů! To, co soutěžící "Kubí" předvedl ve včerejším pokračo

Místo toho, aby s touto línou vší a vyhlášeným nemakačenkem "Kubím" ostatní soutěžící bez milosti vyrazili vrata od stodoly, poté co prohrál duel s Jirkou a měl tak dle pravidel Farmy okamžitě opustit soutěž, rozhodl se "Kubí" k něčemu nevídanému.

Jako ten nejpodlejší ubožák, jako zbabělá ufňukaná baba, jako bezpáteřní krysa, si doslova vybrečel to, že se za něj obětovala jeho soupeřka Míša, která se zcela dobrovolně rozhodla, že to bude právě ona, která opustí soutěž místo "Kubího"! Každý jiný by takovou obětavou nabídku s díky a chlapsky odmítl. Ne tak ovšem "Kubí"!

Ten po dobrovolném odstoupení Míši zářil jako sluníčko, zatímco všichni ostatní soutěžící pouze nechápavě kroutili hlavami nad jeho ubohostí. Prohrát duel, vybrečet si svou další účast v soutěži na úkor někoho jiného a ještě z toho mít radost jako malé dítě, to je opravdu vrchol křiváctví! Nejspíš jsem nebyl jediný divákem, kterému se po tomto "Kubího" extempore chtělo před televizní obrazovkou doslova zvracet. Takové ubohé jednání se vidí opravdu málokdy.

I proto pevně doufám v to, že "Kubí", tahle bezpáteřní krysa, opustí soutěž při nejbližší možné příležitosti, tedy již po nadcházejícím nedělním duelu.

Sledovat na televizní obrazovce ubožáka jeho kalibru ještě další týden (nedej bože několik dalších týdnů), to bych totiž asi opravdu nezvládl...

Autor: Filip Fuchs | úterý 31.7.2012 13:54 | karma článku: 24,19 | přečteno: 1934x