Dvacet pět důvodů proč v parlamentních volbách v roce 2021 hlasovat pro Andreje Babiše

Přestože se příští řádné parlamentní volby uskuteční až v říjnu příštího roku, já osobně mám již nyní zcela jasno v tom, komu v nich dám svůj hlas. 

A protože z rozhovorů se svými přáteli (ale i se zcela neznámými lidmi) moc dobře vím, že celá řada z nich nemá v této otázce ještě ani zdaleka jasno, můžete tento můj blog brát jako takovou malou "inspiraci", námět k zamyšlení, patříte-li i vy do této poměrně početné skupiny dosud "nerozhodnutých" voličů.

Chtěl bych pouze podotknout, poznamenat (ale současně i zdůraznit), že jsem se ve svém blogu snažil o maximální možnou míru objektivity a svoje případné sympatie právě k Andreji Babišovi jsem se při jeho psaní snažil potlačit na absolutní minimum, tak aby z celého textu bylo na první pohled zřejmé, že můj postoj k němu je ryze neutrální. Proč si tedy myslím, že by bylo dobré hlasovat v příštích parlamentních volbách právě pro něj? Zde je mých dvacet pět (z celkových 485) důvodů: 

 

1/ Pan Babiš je úžasný.

2/ Pan Babiš je báječný.

3/ Pan Babiš je vynikající.

4/ Pan Babiš je úchvatný.

5/ Pan Babiš je skvělý.

6/ Pan Babiš je znamenitý.

7/ Pan Babiš je obdivuhodný.

8/ Pan Babiš je výtečný.

9/ Pan Babiš je nevšední.

10/ Pan Babiš je uchvacující.

11/ Pan Babiše je výborný.

12/ Pan Babiš je nezměrný.

13/ Pan Babiš je skvostný.

14/ Pan Babiš je velkolepý.

15/ Pan Babiš je pozoruhodný.

16/ Pan Babiš je fantastický.

17/ Pan Babiš je nesmírný.

18/ Pan Babiš je okouzlující.

19/ Pan Babiš je závratný.

20/ Pan Babiš je neobyčejný.

21/ Pan Babiš je velkomyslný.

22/ Pan Babiš je šlechetný.

23/ Pan Babiš je mimořádný.

24/ Pan Babiš je bezvadný.

25/ Pan Babiš je dokonalý.

 

Jak sami vidíte, ve svém blogu jsem se skutečně snažil o maximální možnou objektivitu a svoje případné sympatie k panu Babišovi jsem v něm zcela potlačil, tak aby jím žádný z jeho čtenářů nebyl jakkoliv ovlivněn a aby každý z nich mohl zcela nezaujatě zvážit, rozhodnout se, zda se s ním i on ztotožňuje, či nikoliv.

Pokud by mi i přesto byla v případné diskuzi vytýkána určitá jednostrannost a neobjektivita mého blogu, dovolím si tyto a podobné výtky již předem označit za nedůvodné, neopodstatněné a zcela irelevantní a ze strany jejich autorů je budu vnímat výhradně a pouze jako předem připravenou, cílenou a účelovou kampaň... 

Autor: Filip Fuchs | čtvrtek 9.7.2020 13:13 | karma článku: 46,78 | přečteno: 26241x