Cikáni, pojďte bydlet k nám. My rasisti nejsme!

Chocenští radní se opět vyznamenali! Chtějí vyhodit na ulici těhotnou matku čtyř dětí! A to vše jen kvůli tomu, že se jedná o cikány! Já rasista nejsem, proto této cikánské rodině nabízím pomoc!

Rodino Korových z Chocně,

rád bych vám v této vaší nelehké životní situaci nabídl pomocnou ruku. Nabízím vám proto k obývání první podlaží naší rodinné vily v Praze 6. Přijet můžete kdykoliv, klidně i zítra. Dveře nám vykopávat nemusíte, stačí zazvonit (stisknete bílé tlačítko s nápisem "Fuchsovi", umístěné ve výšce vašich očí, vpravo od našich vchodových dveří).

Podlaží, které u nás budete obývat, je plně vybavené. Nemusíte si proto s sebou brát nic z vašich osobních věcí. Bydlení u nás budete mít pochopitelně zdarma! Pokud byste nám přece jen chtěli na bydlení přispívat, tak vás předem upozorňujeme, že si od vás nic nevezmeme!

Co se týče případného zaměstnání druha paní Korové, píše se mi to velice těžce, ale momentálně v Praze žádná volná pracovní místa nejsou! A zřejmě ani nebudou!!!! Na to bych vás chtěl upozornit obzvláště důrazně.

Bylo by proto vhodné, kdyby druh paní Korové neopouštěl svoje dosavadní zaměstnání v Chocni. Tuto situaci je možné řešit dojížděním z Prahy nebo zajištěním ubytování pro něj, přímo v Chocni. Oboje pochopitelně hradíme my! Stejně tak je ovšem možné, že druh paní Korové nikde nepracuje, což by nám všem situaci výrazně ulehčilo. V takovém případě jsme připraveni přispívat vaší rodině částkou mezi 15 000 až 20 000 Kč měsíčně, dokud si druh paní Korové nenajde zaměstnání...

Co se týče občanské vybavenosti v místě vašeho nového bydliště, máme nedaleko naší (a nyní vlastně i vaší) rodinné vily zhruba pět heren, vybavených klasickými hracími automaty a dále zhruba osm heren, vybavených moderními videoloterními terminály. Samozřejmostí je cca 15 restauračních zařízení všech cenových skupin a jednu stanici tramvají od naší/vaší vily se nachází Úřad práce, sociálka a pošta. Všechny školky a základní školy v okolí hlásí až do odvolání stop stav, což vašich pět děcek jistě uvítá s nadšením...

Věřím, že vás naše nabídka zaujala a budeme se na vás moc a moc těšit.

S pozdravem rodina Fuchsových, Praha 6.

 

Autor: Filip Fuchs | čtvrtek 29.7.2010 21:16 | karma článku: 35,54 | přečteno: 3942x