Bohuslave Sobotko, svrhněte tuto gaunerskou vládu, prosím!

Určitě nejsem sám, komu se z chování představitelů současné vládní koalice dělá špatně od žaludku. Jediné, co mě alespoň trochu uklidňuje, je ta skutečnost, že jsem nikoho z této bandy všehoschopných gaunerů nevolil. V loňských volbách jsem totiž hlasoval pro ČSSD...

Mám proto svědomí čisté, na rozdíl od těch mnoha voličů, kteří jako tupé ovce dali své hlasy ODS, TOP 09 a VV v domnění, že právě tyto strany vnesou na naši politickou scénu nový svěží vítr. Bohužel, opak je pravdou. Žádný svěží vánek, žádný čerstvý vítr, ale pořádný zápach, jaký naše polistopadová historie nepamatuje!

Dosud nikdy v historii naší země nebyli občané tak znechuceni a doslova zhnuseni vládní politikou a jejími bezpáteřními představiteli, tak jako v posledních dnech a týdnech. Korunu tomu všemu navíc nasadil náš prezident, pan Václav Klaus, který se zachoval doslova jako malý nevychovaný spratek, když při své zahraniční návštěvě, před televizními kamerami(!!!!), odcizil protokolární pero! Měla-li být právě toto ona pomyslná třešnička na našem aktuálním politickém "dortu", potom se pan prezident opravdu vyznamenal. Jeho nevídané, a díky internetu již celosvětové faux paux, se totiž ničím ostudnějším překonat nedá...

Ale zpět k našim vládním tragédům. Jako jediným možným a zcela logickým řešením současné politické krize u nás, jsou předčasné volby. To je neoddiskutovatelný fakt. Svým nestoudným a ničím neomluvitelným chováním ztratila současná vládní koalice i ten sebemenší mandát vládnout této zemi. Všichni do jednoho musí opustit své vládní posty, a to čím dříve, tím lépe!

Rád bych proto touto cestou apeloval na předsedu nejsilnější opoziční strany, pana Bohuslava Sobotku, aby v co nejbližším možném termínu vyvolal v parlamentu hlasování o důvěře naší současné vládě a za pomoci svých kolegů poslanců z KSČM, ale též za pomoci několika málo slušných a nezkompromitovaných poslanců ze stran současné trojkoalice, svrhl tuto vládu a dosáhl tak konání předčasných parlamentních voleb, ideálně ještě v tomto roce!

Snažně Vás prosím, pane Sobotko, učiňte tak v zájmu všech slušných občanů, kteří již mají dost tohoto zavrženíhodného politického stylu, jaký zde nastolili členové VV, spjatí s firmou ABL a mafiáni z ODS, za tichého přihlížení představitelů TOP 09. Necelý rok vládnutí těchto všehoschopných gaunerů bohatě postačil k tomu, aby si na ně každý slušný občan vytvořil svůj vlastní názor.

Přeji Vám, pane Sobotko, ať se Vám svržení Nečasovy vlády podaří a za všechny slušné občany Vám slibuji, že u letošních předčasných podzimních voleb Vás a Vaši ČSSD nenecháme ve štychu!

S přáním všeho dobrého,

Váš věrný volič a obdivovatel Filip Fuchs

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Fuchs | sobota 16.4.2011 17:09 | karma článku: 22,79 | přečteno: 1821x