Blogeři, pozor! Od 1.června již nesmíme psát blogy o Romech!

Tak a je to tady, vážení čtenáři! Dnešní blog našeho kolegy blogera, pana Pavla Skramlíka: "Prosím o moratorium na blogy o Romech, tato země má větší problémy" padl na úrodnou půdu, proto již od 1.června tohoto roku vejde v platnost zcela nový Kodex blogera!

Dovolte mi proto, abych vás ve stručnosti s touto novinkou, s jakýmsi "Desaterem uvědomělého blogera", seznámil. Co tedy od 1.června 2012 bloger nesmí, nemůže a musí?

1. Bloger nesmí bez předchozí konzultace s panem Skramlíkem zveřejnit již žádný blog s romskou tématikou.

2. Bloger si už jednou provždy musí uvědomit, že problematika Romů v ČR je téma nedůležité, populistické, že jde pouze o mediální bublinu a že chování Romů nemá významný vliv na skutečný život v ČR.

3. Bloger musí napsat alespoň čtyřikrát do týdne blog o homosexuálech a jejich podílu na pokleslosti naší společnosti.

4. Bloger se povinně dovzdělá v oblasti romské problematiky v ČR a za tímto účelem si zakoupí a následně i nastuduje knihu "Romská otázka - psychologické důvody sociálního vyloučení Romů" (autorka Klára Samková).

5. Bloger bude s nefalšovanou radostí a s opravdovým zájmem očekávat blížící se vydání nové knihy Kláry Samkové "Zbavte mě toho pitomce/Sundejte ze mě tu mrchu", kterou si ihned po jejím vydání zakoupí, přečte a doporučí ji všem svým známým.

6. Bloger nesmí za žádných okolností dělat ze životů pana Pavla Skramlíka a jeho manželky paní Kláry Samkové peklo na zemi a už vůbec ne inferno.

7. Bloger bude za všech okolností respektovat prořízlou pusu paní Kláry Samkové a stejně tak na ni bude brát ohledy, když si ona nebude brát servítky při svých vyjádřeních do médií.

8. Bloger nebude paní Kláře Samkové vyčítat její první manželství s romským aktivistou.

9. Bloger se přestane ustavičně navážet do paní Kláry Samkové kvůli jejímu atraktivnímu orientálnímu vzhledu.

10. Bloger přečtením tohoto Desatera stvrzuje, že všem jeho bodům porozuměl a že ho bude za všech okolností důsledně dodržovat, neurčí-li pan Skramlík jinak.

Autor: Filip Fuchs | středa 9.5.2012 17:15 | karma článku: 38,18 | přečteno: 2913x