Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vzdyt_to_rikam

22. 12. 2010 12:06
haha:)

Stejně tak by se dalo říct, že dnešní kluky zajímá na holkách jen a jen to, jaké mají s prominutím kozy a jestli jim s prominutím dá:) A když má víc než 50 kg, tak je "fakt tlustá" a "nemůžu s ní nikam jít, to by byla ostuda":) Takže - neházej všechny do jednoho pytle, víme??:)

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

22. 12. 2010 12:12
Re: haha:)

rozdíl je v tom, že kluci ve vztahu k holkám nikdy netvrdili, že je zajímá něco jinýho .. teda mimo chvíle, kdy "lámou její odpor" ;-)

0 0
možnosti
MB

Azereth

22. 12. 2010 11:54
Nic nového pro sluncem.

Jsem o více než generaci starší, než autor, ale musím mu poděkovat, že mne vrátil do vzpomínek na mládí a vyloudil na mé tváři úsměv. Jeho starosti pominou s věkem. Zájmy jeho spolužaček jsou téměř totožné, jako byly těch mých. Tehdy sice za luxus byly povážovány džíny z Tuzexu, ale jinak hodnocení spolužáků, zjev, oblečení atd. zůstává stejné. Jinak i v pohádkách touží chudá Popelka po princi, takže touha dobře se vdát, je stará jako ty pohádky.:-)

0 0
možnosti
IK

ivuskli

22. 12. 2010 11:12
Chlapče,

VVy jste zajatcem vlastního vesmíru. Můj 18-letý syn má spousty kamarádek, přemýšlejí o všem možném, jezdí na chaty, chodí ven, malujou ... holky i kluci, nevidím v tom rozdíly. Začněte u sebe, pro začátek stačí otevřít oči a pořádně a bez zaujetí se koukat. A poslouchat.

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

22. 12. 2010 11:18
Re: Chlapče,

nevychovávala jste ho coby svobodná matka?

(ty činnosti, to je přesně okruh zájmů mladýho "chlapa") ;-D

0 0
možnosti
JM

jennyfor

22. 12. 2010 10:43
klídek, bude líp :)

To je jen subjektivní pocit.....tyhle holky jsou jen víc vidět.....ve škole, v metru, na FB....pak vzniká dojem, že jsou takové všechny.....nejsou, jen se musí víc hledat....a taky sám nebýt jako ony.....nenechat se oblbnout pozlátkem a umět poznat pravé zlato.......a možná už je někde kolem tebe, tak se pořádně podívej.....hodně štěstí:-)

0 0
možnosti
X

xs123

22. 12. 2010 10:18
To jsi teda ten pravý

Nojo - fotbalista. Když fotbalista začne přemýšlet, tak je to katastrofa. Fotbalisti sami od přírody tíhnou k barbínám a podobným nánám, kterými jsi teda jaksi evidentně většinově obklopen, což se teda není co divit. Já bych řekla- svůj k svému, fotbalista k barbíně, a potom furt dokola řešit svoje barbínovo-fotbalistické problémy. Já znám úplně jiné holky než ty, kamarádky svojí 18 leté dcery, ale ty nechodí ani se nestýkají s fotbalistama.

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

22. 12. 2010 10:22
Re: To jsi teda ten pravý

jo? tak povídej, copak tvoje skvělá princezna dostane k narozninám? o čem si se svýma kamarádkama povídá - co řeší? o co se zajímá? za co utrácí peníze?

(možná jo, možná řeší i něco jinýho, než sebe, svůj vzhled a zájem o sebe - pak ale rozhodně nemá ve svým okolí moc kamarádek; a pokud řeší "takový ty normální věci", tak .. ale jo, chápu .. říká se tomu opičí láska ;-) )

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

22. 12. 2010 10:07
Stejně jako Ty vidíš holky,

já vidím dnešní kluky...A bude hůř, až vejdeš do života, tam je to nechuť druhému nabídnout víc než fňukání "jak je ten život nespravedlivý" stokrát horší. Kup si psa.;-)

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

22. 12. 2010 10:03
nojo,

že je taková absolutní většina neznamená, že nejsou i holky "nenormální", se kterýma by člověk rád strávil život; jistě víš, že i mezi cikány jsou poctiví pracanti - ty sice vyhledávat nemusíš, k hledání rozumné holky tě ale dokope pohlavní pud; takže hledej, dokud se ti bude dařit pohlavní puzení zvládat, a makej na sobě - a pak, když najdeš, bude vám oběma dobře, a když ne, ber "to" jak to leží, s humorem a nadhledem (to opravdu funguje) - ale hlavně s ochranou; když si nadhled udržíš (a budeš sám úspěšnej), budeš "to" průběžně vyměňovat za mladší a hezčí modely (přesně podle norem, které, jak vidíš, mají děvčata za vlastní); a když úspěšnej nebudeš, máš smůlu...

Takže raději dlouho hledej a vybírej ;-)

0 0
možnosti
S

stedrik

22. 12. 2010 8:11
takhle se panictví nezbavíte

:-P;-D

0 0
možnosti
M

monli

9. 1. 2011 20:54
Re: takhle se panictví nezbavíte

;-D

0 0
možnosti
JM

janacz

22. 12. 2010 8:09
Nesouhlasím

Znám mnoho krásných a jiných slečen, které studují, přitom dělají brigády, nelze to takto zevšeobecňovat, :-)

0 0
možnosti
L

lajika

22. 12. 2010 8:01
seberte se, bude líp

člověče, vy máte ale depku - to bude asi tím, že jste ještě hrozně mladej. A myslím, že vidíte věci vysloveně černobíle, jednostraně a zřejmě nedokážete rozlišit kvalitu a povšimnout si věcí nepovrchních, jinak byste nemohl takhle generalizovat. čili minimálně polovina chyby bude na vaší straně. Ale to nic, časem zmoudříte.

Btw. první věc, na kterou se ženy dívají je, věřte nevěřte, smysl pro humor schopnost nadhledu a sebeironie. První a nejdůležitější přísada to mužského šarmu. dobrých 90% žen dá přednost šarmu před nudnými nagelovanými a namyšlenými penězmi. Bohužel, právě tohle - humor a nadhled, jak lze soudit z vašeho příspěvku, vy zrovna zcela postrádáte. (hlavu vzhůru - to může být momentální stav). Divíte se pak, že se svým ukřivděným bolestínstvím a všeobecným pohledem "všecky holky jsou pipiny" nejste pro děvčata atraktivní? Pro vás by byla atraktivní fňukna, která si myslí, že všichni chlapi, včetně vás, samozřejmě, jsou nagelovaní machističtí pitomečci?

0 0
možnosti
JV

Švédman

22. 12. 2010 9:59
Re: seberte se, bude líp

90% ???? Kde jsou, kde jsou, kde jsou??????:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Absolvent gymnázia, aktivně hrající fotbalista, příležitostný fotograf, občas také skladatel rýmů - šprýmů a také člověk naivně hledajíc na světě spravedlnost. Na Facebooku mám veřejný profil Zde a také mám Twitter

Píšu pro

Firestarter magazín - business everyday